Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Βαριά ήττα ο Πανθρακικός από τον Πιερικό με 4-1

Η ομάδα της Κατερίνης  συνέτριψε αυτήν της Κομοτηνής  για την 17η αγωνιστική της Football League και την έβαλε σε μπελάδες, στην ολοκλήρωση του πρώτου γύρου
                  ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Καταιγιστικός ήταν ο Πιερικός στην αναμέτρηση με τον Πανθρακικό για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Football League. Η ομάδα της Κατερίνης συνέτριψε με 4-1 την αντίστοιχη της Κομοτηνής και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα, καθώς έφτασε στους 21 βαθμούς, όσους και ο Πανθρακικός.

Ο Πιερικός ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και πήρε δίκαια το πολύτιμο "τρίποντο". Τα γκολ για τους "μελανόλευκους" σημείωσαν οι Mιλόσκοβιτς (45', 67'), Γκουγκουλιάς (46') και Πουλάκος (75'), ενώ για τον Πανθρακικό είχε μειώσει προσωρινά ο Περπερίδης (51').

Ο διαιτητής του αγώνα Κιοτζένης (Καβάλας), έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Πουρτουλίδη, Λόπες, Πάγκαλο, Μαρσέλο και Περπερίδη.

Πιερικός: Γουμάγιας, Παπαγεωργίου, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Πέτρου, Μιλόσκοβιτς, Πουλάκος (93' Κωνσταντινίδης), Χατζής, Πουρτουλίδης, Γκουγκουλιάς (90' Κόιτς), Λόπεζ (87' Καλαγκάνης).

Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Περπερίδης, Κανωτίδης, Ζησόπουλος, Νατσούρας, Λόπες, Μαρσέλο, Ρομπέρ, Πάγκαλος, Σίμωσης, Σουλτανίδης.


Πηγή:  http://www.sport24.gr/