Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Κόντρα στον Πιερικό απόψε ο Πανθρακικός


Στις 6.00 ο αγώνας
με μετάδοση από την ΕΡΤ3

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ
ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ



Έτοιμος για την εκτός έδρας αναμέτρηση είναι ο Πανθρακικός, θέλοντας να διατηρήσει το θετικό σερί αποτεεσμάτων που έχει ξεκινήσει εδώ και τέσσερις αγωνίστηκες. Ο προπονητής Εμίλιο Φερέρα επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές οι οποίοι ταξίδεψαν οδικώς για την πόλη της Κατερίνης όπου και θα αντιμετωπίσουν τον τοπικό Πιερικό στις 18:00 (ΕΡΤ 3).

Σε ακόμη ένα παιχνίδι ο Πανθρακικός έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα τα οποία έχουν να κάνουν με τιμωρίες αλλά και με τραυματισμούς. Στην πρώτη κατηγορία συγκαταλέγονται οι τιμωρημένοι Παπουλής και Μπουτζίκος ενώ στους τραυματίες υπάρχει το όνομα του Σέρβου μέσου Φιλίπ Αρσενίεβιτς. Επίσης θα πρέπει να γίνει υπενθύμιση πως οι Γιάννης Κανωτίδης και Νίκος Σουλτανίδης είχαν αποχωρήσει λόγω τραυματισμού από το παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα αλλά παρόλα αυτά βρίσκονται στην αποστολή, ωστόσο είναι άγνωστο για το αν θα μπορέσουν να αγωνιστούν στο βασικό σχήμα.

Αναλυτικά η αποστολή που απαρτίζεται από 19 ποδοσφαιριστές έχει ως εξής: Λόπες, Μαρσέλο, Ρομπέρ, Ανδριόλας, Βαγγελόπουλος, Γωνιάδης, Ζησόπουλος, Κανωτίδης, Κουτσόπουλος, Νατσούρας, Πάγκαλος, Περπερίδης, Πιθαρούλης, Ρεκλείτης, Σίμωσης, Σουλτανίδης, Σταματόπουλος, Ταίρης και Τζιωρτζιόπουλος.


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/