Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Μεγάλη μεταγραφή για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Έκλεισε με την ομάδα ο Ισραηλινός Φαϊγκά

Θεωρείται διάδοχος
του Γιούβαλ Κατζ

ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ
Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ;



Στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης θα έρθει τη Δευτέρα ο 23χρονος διαγώνιος Σιν Φαϊγκά. Στόχος του Ισραηλινού βολεϊμπολίστα είναι να βοηθήσει τη νέα του ομάδα στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην Α1 ανδρών και αναμένεται να αγωνιστεί στο ματς της Τετάρτης στη Λαμία.

Ο Φαϊγκά θα στοιχίσει περίπου 18.000 ευρώ, όσα θα έπαιρνε ο Κροάτης Ράιτ, ο οποίος θα παραμείνει στην Αλεξανδρούπολη με αναπροσαρμογή συμβολαίου και θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας στη μέση.

Ο Φαϊγκά (2.03 μ.), που τον πρότεινε ο Γιούβαλ Κατζ, αγωνιζόταν στην Κορεατική Σεούλ Γούρι Κάπιταλ Ντριμ, έχει καταγωγή από το Τελ Αβίβ και είναι συγγενής του Σέλινγκερ, που είναι προπονητής στην εθνική Γυναικών του Ισραήλ.

Αναδείχτηκε MVP στο περσινό πρωτάθλημα του Ισραήλ, αγωνίζεται διαγώνιος και ακραίος και οι ακρίτες ελπίζουν ότι θα βρουν στο πρόσωπό του έναν νέο Γιούβαλ Κατζ ((Ισραηλινός αθλητής που αγωνίστηκε στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης την δεκαετία του '90 και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, τόσο ως διαγώνιος, όσο και ως χαρακτήρας, ο οποίος σταμάτησε εδώ και 6 χρόνια τον αθλητισμό και δουλεύει ως χρηματιστής στο Τελ Αβίβ).
 
 
Πηγή:  http://alexpolisonline.blogspot.com/