Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Αύριο τα ονόματα των νέων διευθυντών στην Περ. Ενότητα Έβρου

Τι είπε η Αντιπεριφερειάρχης Γεωργία Νικολάου στην συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους των Μέσων Mαζικής Ενημέρωσης στην Αλεξανδρούπολη;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Αύριο, όπως όλα δείχνουν, θα ανακοινωθούν τα ονόματα των νέων διευθυντών στις διευθύνσεις της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου. Μετά τις αλλαγές και το νέο οργανόγραμμα, οι διευθύνσεις της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου είναι έξι στην Αλεξανδρούπολη, οι Τεχνικών υπηρεσιών, Διοικητικού - Οικονομικού, Αγροτικής Ανάπτυξης- Κτηνοτροφίας, Ανάπτυξης, Μεταφορών – Επικοινωνιών, Υγείας – Κοινωνικής Αλληλεγγύης και δύο στην περιοχή της Ορεστιάδας.

Μάλιστα, σε συνάντηση με εκπροσώπους των τοπικών Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας – Ενημέρωσης που είχε σήμερα στο γραφείο της η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Γεωργία Νικολάου, ενημέρωσε για τις διοικητικές αλλαγές στις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, καθώς επίσης και για τον τρόπο επικοινωνίας, τόσο με το κοινό, όσο και με τα Μ.Μ.Ε. Τόνισε ότι προέχει η άμεση και έγκυρη ενημέρωση του πολίτη. Θεωρώντας βασικό παράγοντα στην ανάπτυξη της περιοχής τη διαμόρφωση θετικού κλίματος στην κοινωνία εξήρε το ρόλο των Μ.Μ.Ε. στην επίτευξη αυτού.

Η κ. Νικολάου δήλωσε σχετικά «Το θέμα της ενημέρωσης είναι για μένα πάρα πολύ σημαντικό, όπως πιστεύω και για όλους. Διαβεβαίωσα τους εκπροσώπους του τύπου ότι θα έχουν από τη δική μου πλευρά αμέριστη τη συμπαράσταση και την ενημέρωση σε όποια θέματα χρειάζονται και πρέπει να ενημερωθεί ο κόσμος, σε θέματα απλά, καθημερινά, σε θέματα που αφορούν όλους. Μεταξύ των άλλων συζητήσαμε το θέμα της στελέχωσης των υπηρεσιών. Οι διευθύνσεις της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου είναι έξι στην Αλεξανδρούπολη και δύο στην περιοχή της Ορεστιάδας. Έχουν οριστεί από εμάς οι διευθυντές με βάση το νόμο, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τις υπηρεσίες και τη στελέχωση αυτών, οι πολίτες εξυπηρετούνται κανονικά.»


Πηγή:   http://www.telegramm.gr/