Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Στα χνάρια του Παπανδρέου: διαγραφή συμβούλου από τον Χρ. Πούλιο

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ διέγραψε από την παράταξή του με μια πρωτοφανή κίνηση εκλεγμένο σύμβουλο, τον οποίο κατηγόρησε για "υπόγειες διεργασίες"
                         ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΟΝ

Το Χρήστο Ξανθόπουλο που εξελέγη Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ευμοίρου διέγραψε, μετά τις εκλογές για την ανάδειξη του Προεδρείου ο Χρήστος Πούλιος.


Ο επικεφαλής της παράταξης "Πολίτες για την Αλλαγή" κατηγορεί τον τοπικό σύμβουλο ότι συμμετείχε σε συναλλαγές και υπόγειες διαδρομές και τον καλεί να παραιτηθεί και από το αξιώμά του.Αναλυτικά η δήλωση του Χρήστου Πούλιου αναφέρει:

"Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας για την εκλογή Προέδρου και Αντιπροέδρου στη Δημοτική Κοινότητα Ευμοίρου, διαγράφεται από μέλος της Δημοτικής Παράταξης «Πολίτες για την Αλλαγή», ο κ. Χρήστος Ξανθόπουλος, εκλεγμένος Σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Ευμοίρου, στις τελευταίες Δημοτικές Εκλογές.


Τον καλούμε δε να παραιτηθεί άμεσα από τη θέση, που εκλέχθηκε, ως μέλος της Δημοτικής μας Παράταξης. Πρακτικές άλλων εποχών και υπόγειες διαδρομές και συναλλαγές δεν συμβαδίζουν με το πνεύμα της Δημοτικής μας Παράταξης."

Πρόκειται για ένα περιστατικό που συμβαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά καθώς ακόμη και στις περιπτώσεις διαφωνίας κάποιων συμβούλων ή δυσμένειας απέναντί τους, δεν είχε σημειωθεί ποτέ διαγραφή.


Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/