Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Με διαρροές ξεκίνησε ο Μουζάς στον Δήμο Ορεστιάδας;

Μπορεί να εκλέχθηκε ο εκλεκτός του πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά δεν απέσπασε το απόλυτο των ψήφων της παράταξης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Πολλές υπόνοιες για διαρροη - διαρροές κατά τη διαδικασία εκλογής προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Ορεστιάδας εξέφρασαν Δημοτικοί Σύμβουλοι. Η διαρροή - διαρροές αφορούν την εκλογή προέδρου στο Δημοτικό Συμβούλιο. Μπορεί ο Βαγγέλης Γουδετσίδης να εκλέχτηκε με μεγάλη άνεση, δεν κατόρθωσε όμως να αποσπάσει το απόλυτο.

Συγκεκριμένα οι σύμβουλοι του Δημήτρη Μουζά είναι 20 και οι σύμβουλοι του Βασίλη Μαυρίδη - οι οποίοι στήριξαν ανοιχτά Γουδετσίδη - είναι τέσσερις. Δηλαδή ο Βαγγέλης Γουδετσίδης έπρεπε να συγκεντρώσει 24 σταυρούς. Αντ' αυτού συγκέντρωσε 23. Δηλαδή κάποιος δεν τον ψήφισε. Θα μπορούσαμε όμως να μιλήσουμε όχι για μία αλλά για δύο διαρροές, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μας τον κ. Γουδετσίδη ψήφισε λόγω προσωπικής άποψης και σύμβουλος του Λευτέρη Χαμαλίδη.

Αν ισχύει αυτό τότε οι διαρροές στο στρατόπεδο Μουζά είναι δύο.

Τέλος οφείλουμε να μεταδώσουμε, χωρίς όμως να το πιστεύουμε, υπάρχει το ενδεχόμενο μπλόφας Μαυρίδη. Δηλαδή να μην ψήφισαν Γουδετσίδη και οι τέσσερις του συνδυασμού του, αλλά τρεις.

Για την ιστορία ο πρόεδρος του Δ.Σ. εκλεγόταν και με 17 ψήφους. Αντιπρόεδρος είναι ο Γιάννης Χατζής (Χαμαλίδης) και Γραμματέας ο Χρήστος Ορμανλίδης (Μαυρίδης).





Πηγή:  http://thrakinea.blogspot.com/