Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξ/πολης


Επίσημη πρώτη
την Πρωτοχρονιά
με κοπή βασιλόπιτας

        ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ
        ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ;


Πρώτη μέρα του χρόνου χθες, πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του νέου διευρυμένου Δήμου Αλεξανδρούπολης. Η πρώτη αυτή συνεδρίαση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως αναγνωριστική αφού για πρώτη φορά οι δημοτικοί σύμβουλοι κάθισαν ο ένας πλάι στον άλλο, αντάλλαξαν απόψεις και συμμετείχαν στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας.

Κατά την διάρκειά της μάλιστα ο νέος Δήμρχος Ευάγγελος Λαμπάκης, έθεσε και τους στόχους για την χρονιά που διανύουμε. Πολύ δουλειά και ταπεινότητα ζήτησε από τους συνεργάτες του ο δήμαρχος ενώ από την πλευρά τους οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης ευχήθηκαν "σιδεροκέφαλος" στον νέο δήμαρχο και τόνισαν ότι θα βρίσκονται στο πλευρό της δημοτικής αρχής στις επιλογές που είναι προς το συμφέρον του τόπου, και απέναντι όπου θεωρούν ότι οι επιλογές δεν είναι οι σωστές.
Μετά το τέλος της τελετής εγκατάστασης της νέας δημοτικής αρχής, ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα για τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου.

Καλός οιωνός για τη συνέχεια της παράταξης του Βαγγέλη Λαμπάκη στο δήμο, θεωρήθηκε το γεγονός ότι το φλουρί της βασιλόπιτας έπεσε στην παράταξη του δημάρχου "Πόλη και Πολίτες".

Αργότερα έγινε η εγκατάσταση σε Φέρες και Τραϊανούπολη, ενώ σήμερα Κυριακή 2 Ιανουαρίου θα γίνει η εκλογή του νέου προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου.

 
Πηγή:  http://alexpolisonline.blogspot.com/