Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Απόψε κόβεται η πίτα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου


Ποιες εταιρείες
θα τιμηθούν για
την... προσφορά
τους στην Θράκη;

                             ΔΙΑΒΑΣΤΕ
                 ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης θα κόψει την πρώτη πίτα της χρονιάς 2011 στο νομό Ροδόπης. Ο πρόεδρος Νίκος Αγγελίδης και το διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου θα παραθέσουν την καθιερωμένη δεξίωση με την ευκαιρία του ερχομού του νέου έτους στο ξενοδοχείο «Χρήστος και Εύη» σήμερα Κυριακή 2 Ιανουαρίου, στις 8.30 το βράδυ.

Η φετινή τελετή κοπής της πίτας θα διανθιστεί και με την βράβευση δύο ξεχωριστών μονάδων που αποτελούν στολίδι στην περιοχή. Της νέας βιομηχανίας φαρμάκων Pharmaten που βρίσκεται στο Βιοτεχνικό Πάρκο Σαπών και της παλαιότερης Benjamin Moore που βρίσκεται στην ΒΙΠΕ Κομοτηνής, δίνοντας το στίγμα της υγιούς επιχειρηματικότητας.

Από το Επιμελητήριο προσπαθούν να επιβραβεύσουν την φιλοσοφία ότι η Ροδόπη μπορεί να έχει επιχειρήσεις οι οποίες ανταγωνίζονται όχι απλά στο ελληνικό αλλά στο διεθνές περιβάλλον και επιπλέον μπορεί να διαθέτει επιχειρήσεις οι οποίες κοιτάζουν προς τον ζωτικό μας χώρο, που είναι οι αναπτυσσόμενες οικονομίες που μας περιβάλλουν και όχι απαραίτητα η Αθήνα, με την οποία είχαμε τον επιχειρηματικό εναγκαλισμό όλα αυτά τα χρόνια και την υποβοηθούμενη ανάπτυξη μέσω επιδοτήσεων.

.