Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Πρωτοχρονιά στο νοσοκομείο για Ντέμη και Βανδή

Στο πλευρό της συζύγου του, η οποία μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο,  ο αλεξανδρουπολίτης

Η τραγουδίστρια δεν πήγε στο κέντρο που εμφανίζεται και αντικαταστάθηκε από την Πέγκυ Ζήνα!!!
     ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Πρωτοχρονιά στο νοσοκομείο έκανε η Δέσποινα Βανδή, η οποία από τα ξημερώματα του Σαββάτου νοσηλεύεται στο Ιατρικό κέντρο Αθηνών, με πνευμονική λοίμωξη.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια εμφανίστηκε κανονικά στο νυχτερινό κέντρο Vox, όπου τραγουδά με τον Πάνο Καλλίδη και την Ελισάβετ Σπανού, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Μάλιστα, όπως σας ενημέρωσε το star.gr, η Δέσποινα ευχήθηκε στο κοινό που βρέθηκε στο μαγαζί να έχει υγεία, δύναμη και κουράγιο να αντιμετωπίσει τις δύσκολες στιγμές που έρχονται.

Λίγη ώρα αφότου βγήκε στην σκηνή, η Δέσποινα Βανδή αισθάνθηκε έντονους πόνους στον θώρακα, όμως σαν άψογη επαγγελματίας, δεν παραπονέθηκε ούτε για μία στιγμή, ενώ συνέχισε και ολοκλήρωσε κανονικά το πρόγραμμά της. Όμως, το πρωί του Σαββάτου, οι πόνοι έγιναν εντονότεροι και οι δικοί της άνθρωποι έκριναν απαραίτητη την μεταφορά της στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε λοίμωξη του αναπνευστικού.

«Η κα Βανδή εισήχθη στο νοσοκομείο μας το πρωί του Σαββάτου με σαφές θωρακικό άλγος, που είχε σαν αποτέλεσμα λοίμωξη του αναπνευστικού. Θεωρούμε βέβαιον ότι εκτός από την υπερβολική κόπωση που έχει υποστεί από την εργασία της, δεν την βοηθάει και το περιβάλλον όπου εργάζεται, καθώς κύριο χαρακτηριστικό αυτού είναι η κακή ατμόσφαιρα και ο καπνός από τα τσιγάρα», δήλωσε στο star.gr ο θεράπων ιατρός της τραγουδίστριας Σ. Αδαμίδης.

Στις δηλώσεις του στο star.gr, ο γιατρός της Δέσποινας Βανδή επεσήμανε την άψογη συνεργασία που έχει με την ασθενή, η οποία ανταποκρίνεται πλήρως στις οδηγίες του ιατρικού επιτελείου που έχει σπεύσει επάνω της. «Η διάθεσή της είναι εξαιρετική και συνεργάζεται άψογα. Ο χαρακτήρας της δεν έχει καμία σχέση με το απρόσιτο που χαρακτηρίζει πολλούς συναδέλφους της από το star system», πρόσθεσε ο κος Αδαμίδης.

Σύμφωνα με μία πρώτη εκτίμηση, η Δέσποινα Βανδή θα πάρει εξιτήριο προς το τέλος της εβδομάδας, ωστόσο ακόμη δεν έχει γίνει σαφές το πότε ακριβώς θα επανέλθει πλήρως στα επαγγελματικά της καθήκοντα. Η αναστάτωση που προκλήθηκε με τις κρατήσεις που είχαν γίνει για το Σάββατο (01/01) στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά η Δέσποινα Βανδή, λύθηκε άμεσα από τον επιχειρηματία Ηλία Μαροσούλη, ο οποίος κάλεσε την Πέγκυ Ζήνα να αντικαταστήσει την Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια, μόλις ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά με τον Δημήτρη Μητροπάνο, συνέχισε στο Vox.

Από εμάς, πολλές ευχές για γρήγορη ανάρρωση.


Πηγή:  http://www.star.gr/