Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Κομοτηναία ανακάλυψε ότι ο σύζυγος άνοιξε μπαρ με... γυναίκες και του το έκανε καλοκαιρινό

Εκανε έφοδο με τον πατέρα και συγγενείς της, για να δουν ότι δεν ήταν και τόσο παραδοσιακό το καφενείο
Ο άνδρας γύρναγε πρωί εξουθενωμένος και αδιάφορος για να εκπληρώσει συζυγικά καθήκοντα   ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ
Η σύζυγος ήξερε για μια επιχείρηση που απορροφούσε πολλές ώρες τον άντρα της, αφού ήταν η δεύτερη δουλειά του μετά το μεσημέρι, όταν ερχόταν σπίτι για να φάει και να φύγει, επιστρέφοντας πάντα τελικά τα ξημερώματα.

Ήξερε ότι λειτουργούσε ένα καφενείο κλασικό και μάλιστα δεν κέρδιζε τα αναμενόμενα. Κάποια στιγμή της μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά, ενώ τον έβλεπε κουρασμένο, ξεθεωμένο και αδιάφορο. Δεν την πρόσεχε, την παραμελούσε, είχε αρχίσει να ανησυχεί ότι κάτι συνέβαινε στον γάμο τους.

Αποφάσισε να πάει να κάνει «αυτοψία» στο καφενείο, που βρίσκονταν στην ύπαιθρο της Ροδόπης. Μαζί της είχε τον πατέρα και συγγενικό πρόσωπο. Τότε με έκπληξη διαπίστωσε ότι μόνο καφενείο δεν ήταν η επιχείρηση του συζύγου, αφού είχε προκλητικές μπαργούμαν, μπάρα, αλλά και απαιτητική αντρική πελατεία.

Έφυγε και για να σώσει την κατάσταση που ερχόταν πάνω της σαν χιονοστιβάδα πήγε την επόμενη μέρα το πρωί και έκανε το μπαρ καλοκαιρινό, σπάζοντας τα πάντα, αλλά παίρνοντας την άδεια του καταστήματος και την ταμειακή μηχανή. Η απογευματινή, βραδινή και μεταμεσονύκτια δραστηριότητα του συζύγου σταμάτησε και τώρα ψάχνει πάλι για μια πιο φυσιολογική δουλειά.


Πηγή:  http://www.xronos.gr/