Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Νέα γραφεία για τη ΝΟΔΕ στην Ξάνθη

Εγκαινιάστηκαν το πρωί

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ;
ΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ;
ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ΣΤΗΝ ΠΙΤΑ;


Τα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ξάνθης πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής.

Τα νέα γραφεία βρίσκονται στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Κ. Μπένη.

Στην τελετή παρέστησαν ο βουλευτής του κόμματος στο Νομό Αλέξανδρος Κοντός, ο Δήμαρχος Μιχάλης Στυλιανίδης, ο τέως Νομάρχης Γιώργος Παυλίδης, πολιτευτές και αυτοδιοικητικά στελέχη της Ν.Δ. ενώ απουσίασε στην Αθήνα ο πρώην βουλευτής Φίλιππος Τσαλίδης.

Σύμφωνα με την Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Σούλα Ιακωβίδου, τα νέα γραφεία επιλέγησαν προκειμένου να υπάρξει μείωση των λειτουργικών εξόδων και χαρακτηρίζουν μια νέα αρχή για τη ΝΔ της Ξάνθης. Παράλληλα, εξέφρασε τις ευχές Οργάνωσης προς τα μέλη της Ν.Δ. που κατέκλυσαν τα νέα γραφεία και πρόσθεσε: «Ευχή μου για την ΝΔ, ομοψυχία και αλληλεγγύη, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η χώρα μας και οι συμπολίτες μας. Να προχωρήσουμε ενωμένοι έτσι ώστε δυνατά να στηρίξουμε τον τόπο μας αλλά και την τοπική κοινωνία στο βαθμό που μπορούμε.»

Παράλληλα αποκήρυξε το λαϊκισμό και τον ελιτισμό και τόνισε πως «Σας θέλουμε όλους δίπλα μας και μην ξεχνάτε ότι αυτά τα γραφεία είναι του κάθε Νεοδημοκράτη του κάθε φίλου της ΝΔ, είναι το δικό σας σπίτι, οι διοικήσεις έρχονται και φεύγουν, ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.»


Η πίτα της ΝΟΔΕ

Στην τελετή έγινε και η κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ, το φλουρί της οποίας έτυχε ο Αντιδήμαρχος Πάνος Ταρενίδης.


Ευχαριστίες

Η Σούλα Ιακωβίδου έκανε λόγο για δεδομένη στήριξη του βουλευτή Αλέξανδρου Κοντού και του Δημάρχου Μιχάλη Στυλιανίδη και ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν αφιλοκερδώς για την μεταστέφαση και διαμόρφωση των νέων γραφείων, Αβραμίδη Γιώργο, Ζαγναφέρη Κώστα, Μαρκόπουλο Βασίλη, Αγκόρτσα Απόστολο και Τάσο Βρένο. Επίσης, τα μέλη της ΠΕ, το Σπύρο Καραουλάνη, την Πέλα Βώβου και τα μέλη της οργάνωσης.

Τέλος ευχαρίστησε όλους όσους στάθηκαν σε αυτή την περίοδο ενισχύοντας οικονομικά τη ΝΟΔΕ, καθώς και τα Μ.Μ.Ε της περιοχής.


Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/