Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Από το Κατάρ... στα Πηγάδια ο διαιτητής του Ξάνθη - Παναθηναϊκός

Και γυναίκα επόπτης αύριο στο Πανθρακικός - Αγροτικός Αστέρας

Επιστροφή Μπιτσίδη στην αγωνιστική δράση

ΠΟΥ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
"ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ" ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ;


Από το Κατάρ, όπου βρέθηκε την Πρωτοχρονιά (όχι για διακοπές αλλά) για να σφυρίξει σε αγώνα του πρωταθλήματος της αραβικής χώρας, θα βρεθεί στα Πηγάδια το απόγευμα της Τρίτης ο Δημήτρης Καλόπουλος. Το μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Μακεδονίας ορίστηκε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ να διευθύνει το παιχνίδι με το οποίο κάνει ποδαρικό το 2011 και ανοίγει η αυλαία του δεύτερου γύρου της Σούπερ Λίγκας, αυτό ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Παναθηναϊκό.

Ο Καλόπουλος θα έχει ως βοηθούς στην αναμέτρηση τον Δημήτρη Σαραϊδάρη (Μακεδονίας) και τον Χρήστο Μπαλτά (επίσης Μακεδονίας). Τέταρτος διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης του Συνδέσμου Αχαΐας και παρατηρητής ο Ιωάννης Σπυρόπουλος του Συνδέσμου Μακεδονίας.

Από αυτήν την αγωνιστική, βγαίνει από την καραντίνα και ο Δημήτρης Μπιτσίδης, που είχε μπει μετά την ακύρωση τέρματος του Τοροσίδη στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα Εργοτέλης - Ολυμπιακός προ διμήνου. Ο κομοτηναίος ρέφερι ορίστηκε πρώτος βοηθός του διαιτητή Δημήτρη Θάνου (Γρεβενών) στην αναμέτρηση της Τετάρτης ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Στην Football League, την αναμέτρηση του ΔΑΚ Κομοτηνής ανάμεσα στον πανθρακικό και τον Αγροτικό Αστέρα ορίστηκε να διευθύνει ο Δημήτρης Στυλιαράς του Συνδέσμου Αιτωλακαρνανίας. Βοηθούς θα έχει τον Δημήτρη Ζυγούρη του ιδίου Συνδέσμου και (έκπληξη!!!) την... Ανδρονίκη Νιώτη του Συνδέσμου Τρικάλων. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Απόστολος Σημαιάκης του Συνδέσμου Χαλκιδικής και παρατηρητής ο Βασίλης Κυριακούδης από την Καβάλα.

Θρακιώτικο άρωμα θα έχει από διαιτητικής πλευράς και ο αγώνας Καλλιθέας - Λεβαδειακού. Άρχων της αναμέτρησης κληρώθηκε ο κομοτηναίος Ιωάννης Τοπούζης, πρώτος βοηθός του ο Μιχάλης Χαρίτζης επίσης από τον Σύνδεσμο Θράκης και δεύτερος βοηθός ο Κουλα Χασάν από τον Σύνδεσμο Ξάνθης. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Χρυσοβαλάντης Βρακάς του Συνδέσμου Ευβοίας και παρατηρητής ο Σταύρος Κρεμαστινιώτης από την Αργολίδα.

Τέλος, για την Football league 2 θα υπάρχει επίσης θρακιώτικη διαιτητική παρουσία στον αγώνα της Τετάρτης ανάμεσα στον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας Σερρών και τον Μακεδονικό. Ο Σπύρος Βασιλόπουλος του Συνδέσμου Έβρου θα είναι δεύτερος βοηθός και ο Γιώργος Καμαράκης από την Ξάνθη τέταρτος διαιτητής του αγώνα, τον οποίο θα σφυρίξει ο Διονύσης Ζούγρας του Συνδέσμου Κοζάνης. Πρώτος βοηθός θα είναι ο επίσης κοζανίτης Στέλιος Κεντζιόπουλος, ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο Ιωακείμ Γαβράς από την Ημαθία.


Πηγή:   http://www.thrakisport.gr/