Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Σαρώνει τα φλουριά ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

Κέρδισε και τα δύο στις ισάριθμες μοναδικές πίττες που κόπηκαν κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην Κομοτηνή

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
ΛΕΤΕ ΤΟ 2011 ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ;

Το 2010 δεν ήταν και το καλύτερο για τον πρώην υπουργό και βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη που δέχθηκε επανωτές επιθέσεις με δημοσιεύματα που τον στοχοποιούσαν. Κάποια και αδίκως, που του καταλόγιζαν εμπλοκή σε θέματα αδειών φορτηγών για την οποία όπως διαβεβαίωνε δεν είχε την παραμικρή ανάμειξη, για πολυτελή ζωή μέχρι και πρόσφατα που η οικογενειακή του έξοδος στην αγορά για ψώνια με τα τρία παιδάκια του αποτέλεσε και πάλι θέμα αναφοράς σε γνωστό μπλόγκ. Όλα δείχνουν όμως ότι η Ρηγίλλης τον εμπιστεύεται και του αναθέτει ρόλους. Ο ίδιος δε το ήπιο αυτό διάστημα δράσης, δεν το αφήνει ανεκμετάλλευτο και προχωρά σε εκδόσεις βιβλίων του, -το πρώτο παρουσιάζεται στην Αθήνα από τον πρόεδρο της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά και τον σύμβουλο του πρωθυπουργού κ. Κοτζιά στις 25 Ιανουαρίου- επιδίδεται σε επαφές καταρτίζει προγράμματα και γενικά έχει μια κινητικότητα που θα φανεί το επόμενο διάστημα.

Πάντως στο διάστημα που ήταν στην Κομοτηνή, στις δύο και μοναδικές πρώτες βασιλόπιτες κόπηκαν από τις επίσημες αρχές τόσο στην αιρετή περιφερειακή διοίκηση στη νομαρχία Ροδόπης, όσο και στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο αναδείχθηκε ο τυχερός, αφού το φλουρί ήταν στο κομμάτι του. Ο ίδιος το δέχθηκε πολύ ευχάριστα μαζί με τα σχετικά πειράγματα. Τύχη, σύμπτωση ή σημαίνει κάτι παραπάνω; Ότι η νέα χρονιά θα σηματοδοτήσει νέα πράγματα στην ζωή του παρά το ζοφερό κλίμα που ήδη δημιουργεί;

Πάντως σχολιάζοντας την αλλαγή του χρόνου υπογράμμισε ότι «Αφήνουμε πίσω μας ένα δύσκολο έτος, το 2010 και ξεκινούμε ένα το οποίο κατά τις προβλέψεις θα είναι ακόμη πιο δύσκολο.

Αυτό που εμείς νιώθουμε την ανάγκη να κάνουμε είναι να ευχηθούμε σε όλους τους Έλληνες και κυρίως στους Θρακιώτες – κουράγιο και δύναμη, να αθροίσουμε δυνάμεις για να μπορέσουμε να βγάλουμε την πατρίδα από την κρίση. Να συνεχίσουμε αυτά που έμειναν στην μέση και κυρίως να στηρίξουμε τα μεσαία και φτωχά εισοδήματα που δοκιμάζονται και την αγορά που πολλές φορές αντιμετωπίζει αδιέξοδα. Χρόνια πολλά σε όλους και να είστε σίγουροι ότι με εθνική ενότητα και συλλογικό αγώνα θα μπορέσουμε να πετύχουμε αυτά που χάσαμε αυτό το διάστημα που μεσολάβησε».

Ο κ. Στυλιανίδης απολαμβάνει την συντροφιά των φίλων του, την θαλπωρή της οικογένειάς του και με ορμητήριο την Ξυλαγανή όπου πάντα παραμένει όταν βρίσκεται στην Ροδόπη, ανανεώνει την επικοινωνία του με τον κόσμο που ναι μεν έχει απαξίωση και αποστροφή στους πολιτικούς αλλά θέλει με τους δικούς του ανθρώπους ένα ειλικρινή διάλογο για όσα έρχονται.


Πηγή:  http://www.xronos.gr/