Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Στόχος οι τρείς βαθμοί για την Ξάνθη

Φιλοξενεί απόψε στα Πηγάδια την Κέρκυρα
ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΚΑΙ
ΤΟ PREGAME ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ



Μπορεί η πόλη της Ξάνθης να αρχίζει σιγά σιγά να ζει στον ρυθμό του καρναβαλιού, όμως δεν συμβαίνει το ίδιο και για την ομάδα της, την Skoda Ξάνθη, που ζει κανονικά στον ρυθμό της Superleague και υποδέχεται το Σάββατο (05/03 και ώρα 17:15ΝΕΤ) στα Πηγάδια την ομάδα της Κέρκυρας, στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής. Οι δύο ομάδες αγωνίζονται για τον ίδιο σκοπό, που δεν είναι άλλος, από την συγκέντρωση των απαραίτητων βαθμών για την παραμονή στην κατηγορία και φυσικά όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται. Οι Ξανθιώτες μέχρι τώρα βρίσκονται στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, και έχουν διαφορά από την ζώνη του υποβιβασμού 4 βαθμούς, ενώ οι Φαίακες έχουν καταλάβει την 8η θέση με ένα βαθμό περισσότερο. Μοναδική απουσία για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου είναι ο Κώστα Φλίσκας, ο οποίος δέχτηκε κόκκινη κάρτα στον αγώνα με τον Ηρακλή και θα απουσιάσει από αυτήν την αναμέτρηση.
Όλοι οι υπόλοιποι υπολογίζονται κανονικά από τον Νίκο Παπαδόπουλο, στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα του για νίκη-τρίποντο, ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο πίσω του και να μπορέσει να διώξει το άγχος από την συνέχεια. Λιγοστές αλλαγές θα υπάρξουν σε σχέση με την 11αδα που παρατάχθηκε στο Καυτανζόγλειο, με τους Μαρσελίνιο και Κιντάνα να διεκδικούν μια θέση στο αρχικό σχήμα, ενώ δεν θα αποτελέσει έκπληξη η συμμετοχή του Κωστούλα στα αμυντικά χαφ. Από την άλλη μεριά ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει σε δύο ποδοσφαιριστές του γι΄ αυτήν την αναμέτρηση, τον Μίχο και τον Παρασκευαΐδη.
Στην αποστολή της ξανθιώτικης ομάδας βρίσκονται οι: Γσκπούρνιγκ, Λυμπερόπουλος, Βάλλας, Κωστούλας, Σάντος, Στιούαρτ, Κομεσίδης, Τζάγκι, Μπέρτος, Μπόατενγκ, Αντεφέμι, Μπούγκα, Καριόκα, Κατόνγκο, Κιντάνα, Μαρσελίνιο, Βασιλακάκης, Πόι, Σουάνης και Καζάκης.
Για την ομάδα της Κέρκυρας, στην Ξάνθη ταξίδεψαν οι: Στολτίδης, Λαμπρόπουλος, Τσίγκας, Μαιστόροβιτς, Χάμπλ, Μακρής, Κωνσταντόπουλος, Ιωάννου Δημήτρης, Ιωάννου Ηλίας, Καλατζής, Κοντοδήμος, Βενέτης, Φλάβιο, Μαζνόφ, Γκουστάβο, Γραμμόζης, Γιάντσης, Ρίκκα, Σιαράβας, Επστάιν.
Διαιτητής του αγώνα είναι ο κ. Κουκουλάκης (Ηρακλείου), με βοηθούς τους κ. Μποζατζίδη (Μακεδονίας) και κ. Γούκο (Ηπείρου), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο κ. Κύρκος (Ηπείρου).

Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/