Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Γυναικοκαυγάς στην Ξάνθη: Ήρθε η Τζούλια Αλεξανδράτου να κερδίσει τη Σάσα Μπάστα στην έδρα της;

Πανικός στα δύο κλαμπ όπου εμφανίστηκαν οι δύο περσόνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Ξάνθη καθημερινά για χίλιους δυο λόγους. Και κυρίως, για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις που φέτος μπορεί να έχουν μικρότερο προϋπολογισμό να έγιναν περικοπές σε άρματα και φιέστες, όμως, το καρναβάλι είναι πλουσιότερο σε κέφι, καρναβαλιστές και διάθεση, λες και μέσα στη μουντή ατμόσφαιρα της κρίσης τελικά αυτό που βιώνει κάποιος είναι η ανάγκη του να ξεδώσει.

Έτσι, στην Ξάνθη δεν είναι τυχαία η παρουσία των δύο πιο hot κοριτσιών με εμφανίσεις που συναγωνίζονται σε νυχτερινούς χώρους. Η Τζούλια Αλεξανδράτου είχε δυο live εμφανίσεις στο Κυβερνείο, τη στιγμή που η Σάσα Μπάστα επιλέχθηκε να’ναι η βασίλισσα του καρναβαλιού φέτος και να εμφανιστεί στο αποκριάτικο πάρτι του Embargo. Το είπαν και το έγραψαν: «Ήρθε η Τζούλια να κερδίσει τη Σάσα στην έδρα της;»

Πάντως, να μην αδικούμε τα όσα γίνονται στην Ξάνθη και είναι πολλά σε όλους τους χώρους, για όλα τα επίπεδα και γούστα. Τα περισσότερα νυχτερινά καταστήματα, φαγάδικα, μπυραρίες, μπαράκια έχουν ανακαινιστεί περιμένοντας το κοινό και τους χιλιάδες επισκέπτες και είναι πανέτοιμα να τους υποδεχθούν

Ασφυξία σημειώθηκε και στα δύο νυχτερινά μαγαζιά όπου εμφανίστηκαν η Τζούλια και η Σάσα. Δυο άσπονδες αντίπαλες που διατηρούν όμως τα σκήπτρα στην προτίμηση του ανδρικού φύλλου, αφού ξέρουν να εξαργυρώνουν τη θηλυκότητα και το σεξ απήλ τους με κάθε τρόπο. Η κόντρα μεγατόνων μεταξύ των δύο κοριτσιών καλά κρατεί και συντηρείται. Μάλιστα, πριν λίγους μήνες κόντεψε να δημιουργήσει κι εθνικό διχασμό. Πάντως, σε δηλώσεις της τότε η Σάσα υπενθυμίσε ότι δεν είναι μια απλή τραγουδίστρια. Παίζει 8 χρόνια κλαρίνο και ξέρει άλλα 7 μουσικά όργανα.  Έτσι, για να καταλάβετε ότι δεν είναι τυχαία…
Και παρά τα εξαιρετικά της ταλέντα (και τον «πρωτευουσιάνικο» αέρα της, η Σάσα είναι μια σεμνή επαρχιώτισσα : «Ναι είμαι χωριατοπούλα. Το λέω και το παραδέχομαι. Είμαι από την Ξάνθη, αλλά γεννήθηκα στο ¨Μητέρα!».

Ο Kυριάκος Κεσίσογλου ήταν ο αποκλειστικός φωτογράφος που αποτύπωσε την παρουσία τους όσο πιο παραστατικά κι εύγλωττα γίνεται και ανάρτησε το φωτογραφικό υλικό στο face book απ΄όπου και σας μεταφέρουμε στο κλίμα αυτών των πιο χοτ παρουσιών. Σασα και Τζούλια, λοιπόν χθες, και προχθές στην Ξάνθη.


Πηγή:  http://www.xronos.gr/