Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Ανακοίνωσε το τέλος του από την Ξάνθη ο Ν. Παπαδόπουλος

Κατά την διάρκεια της χθεσινής προπόνησης της ομάδας

ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ




Την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία της Ξάνθης στο τέλος του πρωταθλήματος ανακοίνωσε στους παίκτες του ο Νίκος Παπαδόπουλος πριν από τη χθεσινή προπόνηση: «Το τελευταίο διάστημα ξέρω ότι ακούτε πολλά σε ότι αφορά την προπονητολογία και ίσως να σας επηρέασε αυτό. Το καταλαβαίνω. Σας λέω λοιπόν ότι μετά το τέλος του πρωταθλήματος δεν θα συνεχίσω στην ομάδα.

Τη νέα περίοδο θα έχετε νέο προπονητή τόνισε ο Νίκος Παπαδοπουλος και συμπλήρωσε αναφορικά με τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια στο πρωτάθλημα: «Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου κάναμε ένα κακό παιχνίδι. Δεν μας βγήκε τίποτα. Ωστόσο πρέπει να προστατεύσουμε πρώτα τους εαυτούς μας και εν συνεχεία την ομάδα. Θα πρέπει να φανούμε σοβαροί μέχρι το τέλος και να μην χαλάσουμε την εικόνα μας. Θέλω να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Να ξέρετε επίσεις οτι δεν συμφωνώ με όσους λένε ότι ήμασταν αδιάφοροι».



«να μην χαλάσουμε την εικόνα μας»

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο αρχηγός της ομάδας Σπύρος Βάλλας ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων «Κάναμε μια κακή εμφάνιση που δεν πρέπει να επαναλάβουμε πρέπει να είμαστε σοβαροί μέχρι το τέλος και να μην χαλάσουμε την εικόνα μας».


ΧΩΡΙΣ ΠΕΝΤΕ

ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Η ΞΑΝΘΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ. ΟΙ ΜΠΟΑΤΕΝΓΚ, ΚΙΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΒΑΛΛΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑΝ ΕΦΤΑ ΚΙΤΡΙΝΕΣ, ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΥΑΝΗΣ, ΚΟΜΕΣΙΔΗΣ. ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ.


Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/