Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Φεύγει ο Μπόατεγκ από την Skoda Ξάνθη

Εχει εκφράσει
την επιθυμία του
να αποχωρήσει
από το καλοκαίρι

                      ΔΙΑΒΑΣΤΕ
          ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου είναι πολύ πιθανό να είναι το τελευταίο του με τη φανέλα της Ξάνθης, μια και συμπλήρωσε εφτά κίτρινες κάρτες και δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια. Το ερώτημα βέβαια είναι τι θα πράξει ο έμπειρος μέσος τη νέα περίοδο και αν τελικά θα παραμείνει στην ομάδα.

Με τα έως τώρα δεδομένα ο Μπόατενγκ δεν δείχνει διατεθειμένος να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Ξανθης, Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Μπόατενγκ έχει εκμυστηρευτεί σε άτομα του περιβάλλοντός του ότι θέλει να φύγει. Ανάλογη διάθεση με τάσεις φυγής είχε και την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη αν και τελικα πείστηκε να μείνει. Από την πλευρά της, η διοίκηση της Ξάνθης εμφανίζεται διατεθειμένη να διατηρήσει τον Μπόατενγκ στο δυναμικό της, με την προϋπόθεση φυσικά ότι ο παίκτης θα δεχθεί μείωση των αποδοχών του.

Πάντως, σε καμία περίπτωση οι άνθρωποι της ομάδας δεν καίγονται για την παραμονή του και αν τελικα γίνει κουβέντα μαζί του θα ήταν περισσότερο για τυπικούς λόγους. Με τα δεδομένα αυτά, γίνεται σαφές ότι οι πιθανότητες παραμονής του Μπόατενγκ είναι ελάχιστες. Εκτός και αν μία από τις δύο πλευρές αλλάξει στάση.

 
Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/