Σάββατο 28 Μαΐου 2011

"Θρησκευτικός ηγέτης" στηρίζει... κόμμα. Στην Θράκη όλα γίνονται!

Ο ψευτομουφτής Μετέ
επισκέφθηκε το μειονοτικό
κόμμα Σαδίκ και εξέφρασε
ανοιχτά την προτίμησή του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Ο μουφτής Μέτε επισκέφτηκε τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης του κόμματος Φιλία-Ισότητα-Ειρήνη (DEB) στην Ξάνθη. Ο μουφτής Αχμέτ Μέτε στις 21-5 μαζί με τον βοηθό του Αχμέτ Χράλογλου και τον Σεντάτ Κιουτσούκ που εργάζεται στην μουφτεία, επισκέφτηκαν τα γραφεία του κόμματος DEB στην Ξάνθη και συναντήθηκαν εκεί με τον αντιπρόεδρο του κόμματος και υπεύθυνο της τοπικής οργάνωσης Οζάν Αχμέτογλου καθώς και με μέλη της κεντρικής επιτροπής.

Ο αντιπρόεδρος του κόμματος και υπεύθυνος της τοπικής οργάνωσης Οζάν Αχμέτογλου ευχαρίστησε τον μουφτή Μέτε για την επίσκεψη του και για το ενδιαφέρον που έδειξε για το κόμμα. Ο Αχμέτογλου υπενθύμισε πως είναι το πρώτο πέραν των κεντρικών, γραφείο που ανοίγει το κόμμα και είπε : Έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε ως τοπική οργάνωση τον πρώτο μας επισκέπτη από τους διοικούντες της περιοχής. Είναι σημαντικό ότι ο πρώτος μας αυτός καλεσμένος είναι ο μουφτής Ξάνθης και οι εκπρόσωποι της μουφτείας. Το ταξίδι μας ως κόμμα DEB θα είναι μακρύ. Εμείς επιθυμούμε να κινηθούμε μαζί με όλους όσους θέλουν να μετάσχουν στον αγώνα για τα δικαιώματα, μαζί με όσους θέλουν να συμβάλουν και να βοηθήσουν.¨

Ο μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε κατά τη ομιλία που έκανε κατά την επίσκεψη του στα γραφεία του DEB, ευχήθηκε επιτυχίες στο κόμμα DEB. Ο μουφτής Μέτε δήλωσε τα εξής : ¨ Είναι ωραίο πράμα να υπηρετείς την μειονότητα μέσα σε ενότητα, ομοψυχία και αρμονία. Είμαστε δίπλα στο κόμμα DEB και το στηρίζουμε. Αρκεί να εργάζεται προς όφελος της κοινωνίας, της περιοχής, της πατρίδας και των ανθρώπων. Εύχομαι να φανούνε επωφελείς και να έχουν επιτυχίες¨.

Μετά από την αμοιβαία ανταλλαγή δώρων τραβήχτηκαν αναμνηστικές φωτογραφίες.


Πηγή:  http://tourkikanea.gr/