Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Σφοδρή επίθεση του "Χρόνου" στον Γιώργο Πεταλωτή!!!

Η μεγαλύτερη εφημερίδα της Κομοτηνής τα έψαλλε χοντρά στον τοπικό υπουργό

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ;


Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο "Χρόνος" στον Γ. Πεταλωτή. Η μεγαλύτερη εφημερίδα της Κομοτηνής τα έβαλε με τον τοπικό υπουργό επειδή η έκθεση "Θράκη 2011" δεν είχε παντελώς καμία προβολή από κρατικά μέσα ενημέρωσης, όπως το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων που ελέγχει ο ίδιος ως πολιτικός τους προϊστάμενος. Και να σκεφθεί κανείς ότι ο Πεταλωτής ήταν εκείνος ποτ τέλεσε τα εγκαίνια.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΤΟΥ ΦΥΛΛΟ:

Την μετεξέλιξη της έκθεσης «Θράκη» σε έκθεση με περιφερειακότητα «Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης» αλλάζοντας ουσιαστικά ένα brande name ετών, ανακοίνωσαν στα χθεσινά επίσημα εγκαίνια οι φορείς της, ενώ ουσιαστικά έθεσαν ως βασικό ζήτημα την μετεξέλιξή της στην νέα δύσκολη οικονομικά εποχή. Τα εγκαίνια τέλεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και πατριώτης μας Γιώργος Πεταλωτής, αφού κανένας απολύτως κυβερνητικός των αρμόδιων υπουργείων, οικονομικών ανάπτυξης, εξωτερικών κλπ δεν θέλησε νάρθει συμβάλλοντας με το κύρος και την στήριξή του στη δημοσιότητα του θεσμού για τον οποίο δεν λέχθηκε ούτε μια κουβέντα από κρατικά κανάλια και από ιδιωτικά που χρησιμοποιούν δημόσιες συχνότητες, από το Αθηναϊκό Μακεδονικό πρακτορείο και άλλα μέσα που ελέγχει ο επί του τύπου αρμόδιος υφυπουργός συντοπίτης μας.



Η έκθεση είχε την χαμηλότερη προβολή όσον αφορά banner και διαφήμιση, ωστόσο οι εκθέτες την στήριξαν και συμμετείχαν. Την κορδέλα έκοψε ο κ. Πεταλωτής μετά τον αγιασμό που τέλεσε ο πρωτοσύγκελος Κωνστάντιος Παναγιωτακόπουλος, παρουσία των τοπικών φορέων, εκπροσώπων τραπεζών, διπλωματών, επιμελητηρίων Ομοσπονδίας, επιχειρηματιών κλπ.
 
.