Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Ραντεβού με την ιστορία για την Ελπίδα Σαπών

Αύριο στις 4.30 το απόγευμα ο μεγάλος ημιτελικός της για το Κύπελλο Ερασιτεχνών, απέναντι στον Αγρότη Λιανοκλαδίου

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Ραντεβού με την ιστορία έχει αύριο στις 16:30 στο Δημοτικό Γήπεδο Καλοχωρίου Θεσσαλονίκης η Ελπίδα Σαπών, καθώς αντιμετωπίζει για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ερασιτεχνών τον Αγρότη Λιανοκλαδίου.


Όλοι στις Σάπες ζουν και αναπνέουν για αυτήν την αναμέτρηση , η οποία είναι η σημαντικότερη .... μέχρι την επόμενη. Η ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και όλοι σχεδόν είναι ετοιμοπόλεμοι , προκειμένου να πετύχουν το όνειρο, δηλαδή την πρόκριση στον τελικό του θεσμού.

Την ίδια ώρα στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων Χανίων η Αναγέννηση Ιεράπετρας θα αντιμετωπίζει τον Αστέρα Μαγούλας, στον άλλο ημιτελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Διαιτητής θα είναι ο Ιωάννης Παπαδόπουλος του Συνδέσμου Διαιτητών Μακεδονίας με βοηθούς τον Αθανάσιο Θανασακούδη και την Νεκταρία Τσαγγάρη του ιδίου Συνδέσμου.

Αξίζει να σημειωθεί πως δυο ομάδες της Θράκης έχουν κατακτήσει το κύπελλο Ερασιτεχνών . Το 1980 η ΑΕ Διδυμοτείχου, επικράτησε με 1-0 της Νεάπολης (ιστορική αναδρομή) ενώ το 1992, η Ασπίδα Ξάνθης επικράτησε στη διαδικασία των πέναλτι του ΑΟ Κέρκυρας , κατακτώντας τον πολυπόθητο τίτλο. Ίσως ήρθε η ώρα της Ροδόπης για αυτόν τον τίτλο.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 16.30 το απόγευμα και σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος, θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και ενδεχομένως πέναλτι, μέχρι να αναδειχθεί νικητής και να προκύψει έτσι ο ένας από τους φιναλίστ του μεγάλου τελικού.

 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/