Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Η Μπέττυ Μαγγίρα μιλάει για τον χωρισμό της Ματθίλδης

Και αποκαλύπτει με ποιον τρόπο ανακοίνωσε στον σύζυγό της ότι θα γίνει... πατέρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΤΗΣ ΞΑΝΘΙΩΤΙΣΣΑΣ



«Δεν μπορώ την Ευγενία Μανωλίδου γιατί... νιαουρίζει» Για την στιγμή που ανακοίνωσε στον σύζυγό της ότι είναι έγκυος, την δουλειά της, αλλά και τα τηλεοπτικά πρόσωπα μίλησε η Μπέττυ Μαγγίρα.


Η παρουσιάστρια σχολίασε την δύσκολη στιγμή που βιώνει η αδελφή της Ματθίλδη, η οποία, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, χωρίζει μετά από 10 χρόνια γάμου. «Η αδελφή μου είναι πολεμίστρια και αμαζόνα. Θεωρώ ότι στην δουλειά της δεν έχει εισπράξει αυτό που θα έπρεπε. Μεγαλώσαμε μαζί και ήταν κατά κάποιο τρόπο η πνευματική μου μαμά. Εμείς όλοι σαν οικογένεια την στηρίζουμε σε αυτό που περνά τώρα. Για εκείνη δεν θέλω κάτι συγκεκριμένο. Θέλω ό,τι εκείνη πιστεύει πως την κάνει να αισθάνεται καλά», δήλωσε.

Αν και ο ρόλος της ως μητέρα είναι ό,τι πιο δύσκολο έχει κάνει μέχρι σήμερα στην ζωή της και της αποσπά όλο τον χρόνο και την ενέργεια, η Μπέττυ Μαγγίρα δεν κρύβει ότι το να μην έχει δουλειά αποτελεί τεράστια αλλαγή. «Μου αρέσει πάρα πολύ όλο αυτό που βιώνω, αλλά για εμένα που δουλεύω στην τηλεόραση από το '96 και τα τελευταία χρόνια έκανε δύο και τρία πράγματα μαζί, αυτό είναι τεράστια αλλαγή για μένα».

Παρ'όλα αυτά, παρακολουθεί τηλεόραση και σχολιάζει πρόσωπα όπως αυτό της Ευγενίας Μανωλίδου: «Δεν τρελαίνομαι για την Ευγενία γιατί δεν είναι ο τύπος της γυναίκας που με εξιτάρει και δεν μπορώ αυτό το… νιαούρισμά της», είπε.

Θυμάται την στιγμή που ανακοίνωσε στον άντρα της ότι μετά από την προσπάθεια που έκαναν να αποκτήσουν παιδί, είναι έγκυος. «Δεν του το είπα ακριβώς, του έστειλα γραπτό μήνυμα στο κινητό στο οποίο του έγραφα: Πώς θα σου φαινόταν να γίνεις πατέρας;» Όπως αποκάλυψε τέλος στην συνέντευξή της στην Πρωινή Μελέτη, διστάζει να κάνει θρησκευτικό γάμο, εξαιτίας των πολλών φίλων και γνωστών που οφείλει να καλέσει. «Είναι τόσοι πολλοί που πρέπει να τους καλέσω όλους. Εάν δεν το κάνω, κάποιοι θα παρεξηγηθούν».


Πηγή:  http://www.star.gr/