Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Αλλάζει και ανανεώνεται το Pool Bar του Le Chalet

Ο νέος χώρος χαρακτηρίζεται από την υψηλή αισθητική αλλά και τον εργονομικό του σχεδιασμό

ΠΟΤΕ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ;

ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ;

Μετά την περσινή ανακαίνιση του Bar Restaurant στο Ξενοδοχειακό συγκρότημα του Le Chalet, φέτος η επιχείρηση ανανεώνει τον εξωτερικό χώρο του Pool Bar. Ο νέος χώρος χαρακτηρίζεται από την υψηλή αισθητική αλλά και τον εργονομικό του σχεδιασμό.

Επίσης ο χώρος είναι πλέον ικανός να καλύψει μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών αφού στις ίδιες εγκαταστάσεις κάνουν την βασική προετοιμασία μεγάλες ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μια ευκαιρία να συναντήσετε και κάποια από τα γνωστά αστέρια του ποδοσφαίρου.

Ο χώρος με πισίνα Ολυμπιακών Διαστάσεων, Φιλές για Βόλεϊ, Ρακέτες, Επιτραπέζια παιχνίδια, Νέα παιδική χαρά, φουσκωτά για τα παιδιά (με καθιέρωση Ημέρας Παιδιού την Τετάρτη), Γυμναστές και Ναυαγοσώστες και φυσικά πλούσιο Bar, αποτελεί την ιδανική γρήγορη και ποιοτική απόδραση για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Όσο για τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου μουσικά σχήματα (Ελληνικά & Ξένα) θα σας κρατούν συντροφιά όλο το καλοκαίρι.

Η ημερομηνία λειτουργίας του χώρου έχει οριστεί στης 3 Ιουνίου ενώ ταυτόχρονα έγιναν γνωστά και τα πακέτα τιμών με τις μηνιαίες συνδρομές να είναι οι πιο συμφέρουσες αφού η επίσκεψη σας μπορεί να φτάσει κάτι παραπάνω από 1 euro.

Οι τιμές έχουν ως εξής

Είσοδος πισίνας 4 euro το άτομο

Ατομικό μηνιαίο 40 euro

Οικογενειακό μηναίο 60 euro

Αν συνυπολογίσουμε και την μικρή απόσταση από το κέντρο της πόλης είναι και η ιδανική οικονομική απόδραση.

Το έργο επιμελήθηκε το γραφείο του Πέτρου Κονταρίδη

.