Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Οριστικοί τίτλοι τέλους για την ΑΕ Κομοτηνής!

Εχασε εντός έδρας από τον Πανσερραϊκό και υποβιβάζεται από την Α' Κατηγορία ΕΚΑΣΑΜΑΘ

ΠΟΙΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ;


Η τελευταία πράξη του δράματος γράφτηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό της Κομοτηνής, όπου η ιστορική ΑΕΚ γνώρισε ακόμα μία εντός έδρας ήττα από τον Πανσερραικό και υποβιβάζεται και μαθηματικά στην Β κατηγορία της ΕΚΑΣΑΜΑΘ! Μοναδική ελπίδα παραμονής για τον σύλλογο της Κομοτηνής είναι η σωτηρία των Τιτάνων Δράμας στην Γ Εθνική ή η αναδιάρθρωση με τη δημιουργία δύο ομίλων στην πρώτη κατηγορία, προκειμένου να μειωθούν τα έξοδα μετακινήσεων!

Το τελικό 49-83 μαρτυρά τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων και δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής. Η ομάδα των Σερρών , από το ξεκίνημα ήταν καλύτερη, πήρε τα ηνία στο σκορ και ώρα με την ώρα διεύρυνε τη διαφορά. Η ΑΕ Κομοτηνής είχε σε κακή μέρα τους παίχτες που θα μπορούσαν να σηκώσουν στην πλάτη τους την ομάδα, όπως ο Ξανθούλης και ο Δρόσος και σε συνδυασμό με τις πολλές απουσίες , η αναμέτρηση μετατράπηκε σε περίπατο. Χαρακτηριστικό της κακής ψυχολογίας στους ¨ Κιτρινόμαυρους¨ και την έλλειψη αυτοπεποίθησης ήταν το διπλό χαμένο λει απ του Δρόσου μετά από κλέψιμο και ενώ δεν τον μάρκαρε κανείς στα μέσα της β περιόδου!

Σίγουρα η επόμενη μέρα στην ΑΕ Κομοτηνής είναι δύσκολη, ωστόσο πίσω από τις δυσκολίες, πρέπει να φανούν και τα θετικά , τα οποία είναι οι πολύ καλές εμφανίσεις των νεαρών Παπαευαγγέλου, Γεωργαντά και Τσιρώζη, που αφήνουν υποσχέσεις για το μέλλον.


ΑΕ Κομοτηνής- Πανσερραικός 49-83

Δεκάλεπτα: Σαλικίδης- Λαφτσόπουλος

ΑΕ Κομοτηνής (Βουτσάς): Δρόσος 4, Ξανθούλης 4, Φωτιάδης, Παπούης 3, Τσιρώζης 6 (1), Παπαευαγγέλου 10, Τσιαντούλης 10 (2), Γεωργαντάς 6, Ισμαήλ, Χοτσίλας, Μαραυγάκης 6, Τερζίδης

Πανσερραικός (Χρυσανθίδης): Τεπεκιτζής 5 (1), Καραμπέκης 6, Γεωργιανός 9, Φάμελος 6, Γεωργιανός 2, Λαγουδάκης, Καβαργύρης, Τράκας 27 (3), Αγάλου- Λωρίτης 6, Χατζής 11, Παπαδόπουλος 8,Καβράκης 4



Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/