Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Εκτακτο: με μαχαίρι περίμενε τον ψευτομουφτή Ξάνθης ο εγγονός του πρώην ψευτομουφτή

Ο γιος του πρώην δημάρχου Μύκης Μουσταφά Αγγά και εγγονός του προκατόχου του Μετέ προκάλεσε υλικές ζημιές στα γραφεία της "Ψευτομουφτείας", συνελήφθη από την Αστυνομία και πέρασε από Αυτόφωρο...
     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Θλιβερό επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον «προβληματικό» γιο του πρώην Δημάρχου Μύκης Μουσταφά Αγγά, σημειώθηκε ξημερώματα Κυριακής στα γραφεία της «Ψευτομουφτείας» Ξάνθης, στην οδό Στογιαννίδου.


Συγκεκριμένα ο γιος του Δημάρχου Μύκης από το τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, αφού έσπασε πόρτες και παράθυρα προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημίες, τον περίμενε με ένα μαχαίρι στο χέρι όλη τη νύχτα…!

Όταν το πρωϊ άνοιξε και μπήκε στη Μουφτεία ο Μετέ, έντρομος και έκπληκτος του ζήτησε το λόγο, γιατί τον περιμένει με μαχαίρι και δεν πήγε στον ίδιο να πει αν έχει κάποιο πρόβλημα να τον βοηθήσει…

Κι αυτός του απάντησε, σε καλεί ο ….«παππούς» μου, ο πρώην δηλαδή Ψευτομουφτής Ξάνθης.

Ο κύριος Μετέ τηλεφώνησε στην αστυνομία που συνέλαβε τον δράστη που πέρασε χθες αυτόφωρο όπου και αποφασίστηκε από τον Εισαγγελέα η μεταφορά του σε Σωφρονιστικό κατάστημα. Αποκλειστικές πληροφορίες λένε πάντως πως ο δράστης περιμένοντας τον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης δεν του επετέθη, ενώ το βράδυ του μοιραίου Σαββάτου ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών!

Πηγές λέγανε ότι ο νεαρός γιος του Μουσταφά Αγγά επετέθη κι είχε προσωπικά με τον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης γιατί στις δημοτικές εκλογές δεν στήριξε τον πατέρα του, αλλά βοήθησε τον αντίπαλό του και αυτό του είχε προκαλέσει ένα είδος «μίσος» απέναντί του, αφού ο πατέρας του τον βοήθησε να εκλεγεί Μουφτής Ξάνθης.

Πάντως τόσο η «Ψευτομουφτεία» Ξάνθης όσο και ο πρώην Δήμαρχος Μύκης που είχε και στο παρελθόν προβλήματα με τον γιο του και σε αντίθεση με αυτόν είναι ένας άνθρωπος πολύ σοβαρός και ήρεμος, προσπάθησαν να χαμηλώσουν τους τόνους και δεν έδωσαν περαιτέρω διάσταση στο θέμα που δημιουργήθηκε….
 
 
Πηγή:  http://maxitisthrakis.blogspot.com/