Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2011

Το… βάρος στην τακτική στην κυπριακή προπόνηση της Ξάνθης

Για δεύτερη ημέρα βρέθηκαν στο βοηθητικό γήπεδο του ΓΣΠ της Λευκωσίας οι παίκτες της ομάδας, που συνεχίζουν την προετοιμασία τους στην Κύπρο

ΤΙ ΤΟΥΣ "ΔΙΔΑΞΕ" ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ;Ασκήσεις τακτικής περιλάμβανε το πρόγραμμα του Μαρίνου Ουζουνίδη στην απογευματινή προπόνηση της Skoda Ξάνθης.


Οι «Ακρίτες» προπονήθηκαν για δεύτερη μέρα στο βοηθητικό γήπεδο του ΓΣΠ της Λευκωσίας, που κάνουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Κατά την απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας (1/8) ο τεχνικός ηγέτης των Ξανθιωτών, αφιέρωσε την προπόνηση σε ασκήσεις τακτικής με μπάλα.

Νωρίτερα το πρωί, οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη είχαν ακολουθήσει πρόγραμμα ενδυνάμωσης με τρέξιμο με υψηλή ένταση, υπό τις οδηγίες του γυμναστή της ομάδας, Παύλο Γκότση.

Την Τρίτη (2/8) η Skoda Ξάνθη θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Λευκωσίας του πρώην προπονητή της ομάδας, Νίκου Παπαδόπουλου, στο ΓΣΠ.

•Με τούρτες «γλύκανε» τους παίκτες της ακριτικής ομάδας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Άρης Πιαλόγλου, το βράδυ της Κυριακής (31/7) ένεκα των γενεθλίων του.

.