Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Παρουσιάστηκε από την Τρεντίνο ο Τζούριτς και... έψησε σουβλάκια

Μεγάλη γιορτή προς τιμήν του Εβρίτη βολεϊμπολίστα που πρόσφατα απέκτησαν από τον Ολυμπιακό διοργάνωσαν στην Ιταλία οι πρωταθλητές Ευρώπης

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Για βασικό κεντρικό τον πήραν, σουβλάκια τον έβαλαν να ψήσει! Ο λόγος για τον εβρίτη αθλητή του βόλεϊ Μίταρ (Δημήτρη) Τζούριτς με τους γνωστούς δεσμούς με την Ορεστιάδα, ο οποίος βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Ιταλία (όπου θα κατοικοεδρεύει τα επόμενα χρόνια) και η νέα του ομάδα, η πρωταθλήτρια Ευρώπης Τρεντίνο, διοργάνωσε προς τιμήν του μία γιορτή στην οποία ο θρακιώτης διεθνής μοίρασε αυτόγραφα, ενώ έδειξε το πόσο καλός είναι και στο... ψήσιμο.

Για τον Μίταρ η μεταγραφή αυτή θεωρείται και όχι άδικα ευκαιρία ζωής, καθώς δεν είναι λίγο πράγμα από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό να πηγαίνεις στην πρωταθλήτρια Ευρώπης. Για αυτί αι θέλει να την πιάσει από τα μαλλιά. Μέχρι όμως να ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις, ο διεθνής διαγώνιος που όμως στην ιταλική ομάδα προορίζεται για να παίξει ως κεντρικός, δεν χορταίνει να ζει την κάθε στιγμή. Όπως αυτές που έζησε το περασμένο διήμερο, όταν πήρε ρεπό από την Εθνική Ομάδα και... πετάχτηκε για λίγο στην γειτονική χώρα.

Στο Τρέντο αφού πρώτα πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εξετάσεις για την φυσική του κατάσταση, έψαξε για το διαμέρισμα στο οποίο θα μένει. Την Παρασκευή το βράδυ πήγε στο Καμπ 2011 στο Μόντε Μποντόνε και δεν σταμάτησε να υπογράφει αυτόγραφα, να βγάζει συνέχεια φωτογραφίες με τους λιλιπούτειους φίλους της ομάδας, ενώ έψησε μέχρι και... σουβλάκια, απολαμβάνοντας με την ψυχή του την κάθε στιγμή αυτών των πρώτων ημερών του στην Ιταλία.

Ο Τζούριτς θα επιστρέψει στην γειτονική χώρα για μόνιμη εγκατάσταση στις 5 Σεπτεμβρίου προκειμένου να ενσωματωθεί στην ομάδα και να λάβει μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, η οποία πάντως για την Τρεντίνο ξεκίνησε ήδη από την Δευτέρα (8 Αυγούστου). Ο νεαρός διεθνής μιλώντας στην ιστοσελίδα της νέας του ομάδας τόνισε: «Ήθελα να δω την πόλη και το σύλλογο. Όταν επιστρέψω εδώ το Σεπτέμβριο θα αφιερώσω απόλυτα τον εαυτό μου χωρίς άλλες σκέψεις μόνο στην πολύ δουλειά. Η πρώτη μου εντύπωση ήταν πολύ καλή, μου αρέσουν τα βουνά, ανυπομονώ να ξεκινήσει αυτή η εμπειρία που από κάθε άποψη θα είναι συναρπαστική».

Για την Εθνική Ελλάδος και το γεγονός ότι εκεί θα παίζει διαγώνιος ενώ στην Τρεντίνο ως κεντρικός, ο διεθνής θρακιώτης βολεϊμπολίστας τόνισε: «Προσδοκώ ότι ο Αύγουστος θα είναι ένας κουραστικός μήνας με την Εθνική όπου θα αγωνιστώ ως διαγώνιος με στόχο τη συμμετοχή μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες και αμέσως μετά κοιτάζω μπροστά και υπάρχει μόνο το ιταλικό πρωτάθλημα».


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/