Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Φιλικό ξεμούδιασμα για Πανθρακικό με τον Οδυσσέα Αναγέννησης

Οι "πράσινοι" της Κομοτηνής επικράτησαν της σερραϊκής ομάδας με 5-1 στη Νάουσα, αν και βρέθηκαν στο ημίχρονο πίσω στο σκορ 



ΠΟΙΟΙ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΑ ΓΚΟΛ;

Την ευκαιρία να ξεσκάσουν από το σκληρό πρόγραμμα της προετοιμασίας και παράλληλα να δείξουν στον Σάββα Παντελίδη την κατάσταση στην οποία βρίσκονται είχαν οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού. Οι ¨Πράσινοι¨ στο δεύτερο φιλικό στην Νάουσα και τρίτο από το ξεκίνημα επικράτησαν του Οδυσσέα Αναγέννησης με 5-1.


Ο Πανθρακικός έδειξε δύο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0, ωστόσο στην επανάληψη ήταν καταιγιστικός, βρίσκοντας το δρόμο προς τα δίχτυα 5 φορές. Σκόρερ ήταν οι Σίμωσης (3) , Σουλτανίδης (2) , που άφησαν υποσχέσεις για τη σεζόν. Για τους Σερραίους σκόρερ ήταν ο Πιπιλίγκας.

Στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Ταίρης, Μπουτζίκος, Βαγγελόπουλος, Σαρακατσάνος, Βλάχος, Λιαπάκης, Μοσχάκης, Ουέλιγκτον, Μίνγκας, Αλκιβιάδου (υπό δοκιμή Κύπριος ποδοσφαιριστής), Κοντογουλίδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Αποστολίδης, Βλάχος, Σαρακατσάνος, Βαγγελόπουλος, Χρήστου, Μάμιτς (υπό δοκιμή Κροάτης ποδοσφαιριστής), Ρεκλείτης, Μουνάφο, Γωνιάδης, Σουλτανίδης, Σίμωσης.

*** Η ομάδα του Πανθρακικού επιστρέφει από το αθλητικό κέντρο στην Κομοτηνή στις 13 Αυγούστου.



Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/