Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Συνεχίζονται οι δοκιμές στον Πανθρακικό

ΠΟΙΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ;



Ο Πανθρακικός βρίσκεται εδώ και μία εβδομάδα στα 3-5 Πηγάδια , πραγματοποιώντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και ο Σάββας Παντελίδης (φώτο) δεν χάνει ευκαιρία, προκειμένου να δοκιμάζει πρόσωπα και σχήματα ενόψει της σεζόν.

Αυτό το διάστημα στη Νάουσα βρίσκονται δύο ποδοσφαιριστές, που θα περάσουν από το μικροσκόπιο του έμπειρου τεχνικού. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το football-league.gr ο Ανδρέας Αλκιβιάδης και ο Ιβιτσα Μάμιτς δοκιμάζονται από τον Παντελίδη και θα πάρουν χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τον Οδυσσέα Αναγέννησης.

Ο Ανδρέας Αλκιβιάδης είναι ένας 20χρονος Κύπριος μεσοεπιθετικός και θεωρείται μια καλή περίπτωση, καθώς στα αυτιά των ανθρώπων της ομάδας έχουν ακουστεί πολύ καλά σχόλια ενώ ο Ιβιτσα Μάμιτς είναι 20 ετών, αγωνίζεται στα άκρα της μεσαίας γραμμής και πριν δύο χρόνια ανήκε στην Χάϊντουκ. Οι δύο νεαροί θα μείνουν και τις επόμενες μέρες και θα παίξουν και στο αυριανό φιλικό με τον Οδυσσέα Αναγέννησης. Αντίθετα, κόπηκε ο Βραζιλιάνος στόπερ Ταλίς, μιας και με την απόκτηση του Μακρυδημήτρη ο Πανθρακικός είναι πλήρης στο κέντρο άμυνας.


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/