Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Ήττα Πανθρακικού από την Αναγέννηση Δερύνειας

Εχασε στο φιλικό που έδωσε το πρωί στο αθλητικό κέντρο όπου προετοιμάζεται στην Νάουσα

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


Την ήττα γνώρισε ο Πανθρακικός στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι, που έδωσε το πρωί της Παρασκευής με αντίπαλο την Αναγέννηση Δερύνειας στο αθλητικό κέντρο όπου πραγματοποιεί προετοιμασία. Οι ¨Πράσινοι¨ ηττήθηκαν με 1-0, ωστόσο ο Σάββας Παντελίδης έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα ενώ και αυτό το φιλικό λειτούργησε ως ξεμούδιασμα από το δύσκολο πρόγραμμα προετοιμασίας που ακολουθούν οι ποδοσφαιριστές.

Στα της αναμέτρησης, οι Κύπριοι παρουσιάστηκαν - όπως αναμενόταν- πιο έτοιμοι και προηγήθηκαν στο 15΄ με γκολ του Τόφα. Ο Πανθρακικός πίεσε, δημιούργησε προυποθέσεις για την επίτευξη τέρματος, ωστόσο δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο για τα δίχτυα.

Πανθρακικός, Κουτσόπουλος, Βλάχος, Βοσνακίδης, Τάλις, Μπουτζίκος, Μοσχάκης, Γωνιάδης, Ρεκλείτης, Λιαπάκης, Μίνγκας και Κοντογουλίδης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Ταίρης, Αποστολίδης, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Βαγγελόπουλος, Μουνάφο, Σίμωσης, Σουλτανίδης, Τριανταφυλλίδης και Έβερτον (υπό δοκιμή Βραζιλιάνος).

Αναγέννηση Δερύνειας: Βράνιτς, Γκονζάλες, Βίραγκ, Γιαννακού, Γόγολος, Πινδώνης, Άλβιζ, Κυριάκου, Σιμούνοβιτς, Τόφας και Κ.Ηλία. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Δημοσθένους και Αποστόλου.


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/