Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Νέα πρωτιά για τους εβρίτες Κοντοστάθη- Καβαρατζή

Το δίδυμο από την Αλεξανδρούπολη που κατάφερε να πάρει άνετα την πρώτη θέση στο τουρνουά μπιτς βόλεϊ της Ασπροβάλτας
     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Νέα επιτυχία σημείωσε το δίδυμο Καβαρατζή-Κοντοστάθη, που κατάφερε να πάρει άνετα την πρώτη θέση στο τουρνουά Lipton Ice Tea Satellite στην Ασπροβάλτα .

Το δίδυμο από την Αλεξανδρούπολη, κατάφερε να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί που το συνόδευε, καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση. Στον τελικό οι νεαροί Αλεξανδρουπολίτες επικράτησαν των Ευγενίδη – Τσακιρίδη με 2 – 0 σετ (15 – 12, 15 - 10).

Αξίζει να σημειωθεί πως τις απονομές στους νικητές έκανε ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Κουρκούλης, ο οποίος δήλωσε για τα παιχνίδια που παρακολούθησε: «Ήταν μια εξαιρετική διοργάνωση που το κλίμα της σε κέρδιζε και ήθελες να παρακολουθήσεις όλες τις αναμετρήσεις. Χρειάζονται τέτοιες ενέργειες για να προβάλουν τον αθλητισμό. Μπράβο σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους και ήταν μεγάλη μου τιμή που τους βράβευσα».

Από την μεριά των νικητών στους άνδρες ο Καβαρατζής δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε την πρώτη θέση και πήραμε μέρος σε ένα τόσο ωραία οργανωμένο τουρνουά. Αξίζουν πολλά μπράβο στην διοργάνωση», για να τον συμπληρώσει ο συμπαίκτης του Κοντοστάθης: «Το μόνο σίγουρο είναι πως από εδώ και πέρα θα ακολουθούμε τις διοργανώσεις της Lipton, καθώς θα πάρουμε μέρος και στο τουρνουά της Κεραμωτής αλλά και των Βρασνών».