Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Εορταστική προπόνηση στη Ξάνθη

Με κεντρικά πρόσωπα τους Σουάνη, Κομεσίδη και Γούτα, λόγω της ονομαστικής τους γιορτής, συνεχίστηκε στα Πηγάδια η προετοιμασία της Skoda Ξάνθης για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό

     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Με κεντρικά πρόσωπα τους Σουάνη, Κομεσίδη και Γούτα, λόγω της ονομαστικής τους γιορτής, συνεχίστηκε στα Πηγάδια η προετοιμασία της Skoda Ξάνθης για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.


Ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι ετοιμάζεται να δώσει η ομάδα της Ξάνθης μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα στην Τρίπολη και οι Ακρίτες θέλουν να «δραπετεύσουν» από το Αγρίνιο με τους βαθμούς της νίκης, προκειμένου να «ξεκολλήσουν» από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Η σημερινή (26/10) προπόνηση αφιερώθηκε κυρίως στην τακτική και κεντρικά πρόσωπα ήταν οι Σουάνης, Κομεσίδης και Γούτας, οι οποίοι λόγω της ονομαστικής τους γιορτής δέχτηκαν τις ευχές από τους συμπαίκτες τους και το προπονητικό τιμ, ενώ με την σειρά τους δεν παρέλειψαν να τους κεράσουν τα καθιερωμένα γλυκά.

Ατομικό πρόγραμμα για ακόμη μια ημέρα ακολούθησε ο Σταθάκης, ο οποίος θα είναι και ο μοναδικός απών για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

.