Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Αντιδράσεις από το πανό κατά των Χρυσωρυχείων στο κλειστό του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Οι φίλαθλοι επικρότησαν την ενέργεια και φώναξαν συνθήματα, αλλά η διοίκηση της ομάδας έχει διαφορετική άποψη καθότι ο βασικός χορηγός της και εξέδωσε καταδικαστική ανακοίνωση

      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Δύο πανό κατά των χρυσωρυχείων και της χορηγίας στις φανέλες του Εθνικού υψώθηκαν στο γήπεδο από φίλους του Εθνικού, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα στέλνοντας το δικό τους μήνυμα. Η πράξη αυτή έγινε δεκτή με χειροκροτήματα από την κερκίδα αλλά και με το σύνθημα «Ο Εθνικός έχει ιστορία και δεν ξεπουλιέται στα χρυσωρυχεία».
Οι άνθρωποι του Εθνικού, φανερά ενοχλημένοι τόσο από την πράξη αυτή όσο και από την θετική αποδοχή που είχε από τους θεατές του αγώνα, αντέδρασαν και εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία κάνουν λόγο για άλλες σκοπιμότητες που είχαν σκοπό να βλάψουν την ομάδα. Μάλιστα, αναφέρουν ότι επιφυλάσσονται για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματος του κατά των ατόμων που προσπαθούν να βλάψουν την θετική πορεία του συλλόγου.

Η ανακοίνωση

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ καταδικάζει την ενέργεια ανάρτησης πανό μετά την έναρξη του αγώνα Βόλευ ΕΘΝΙΚΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο πλάι του κλειστού γυμναστηρίου με συνθήματα κατά του χορηγού της ομάδας ΄΄ ΧΡΥΣΟΡΥΧΕΙΑ ΘΡΑΚΗΣ΄΄ . Η ανάρτηση έγινε από δύο άτομα ξένα προς τον ΕΘΝΙΚΟ με τη παραπλανητική υπογραφή ΄΄ Φίλοι του Εθνικού ΄΄ και μάλιστα μετά την έναρξη του αγώνα και ενώ η Ομάδα μας βρισκόταν μπροστά στο Σκορ.

Αυτοί οι « Φίλοι» του Εθνικού το μόνο που επεδίωκαν με αυτή την ενέργεια ήταν η πρόκληση επεισοδίων και η διακοπή του αγώνα εις βάρος της ομάδας μας. Βέβαια η ομάδα μας και ο υπέροχος κόσμος της δεν τους έκαναν την χάρη και πανηγυρίσαμε μια μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα.

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ παλεύει καθημερινά για την βελτίωση όλων των τμημάτων του και την ανάπτυξη του αθλητισμού στην πόλη μας και αυτό έχει αγκαλιαστεί από όλη την κοινωνία. Επιφυλάσσεται δε για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματος του κατά των ατόμων που προσπαθούν να βλάψουν την θετική πορεία του συλλόγου.

.