Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Παπάζογλου: «Όλοι οι μεγάλοι θα τα βρουν σκούρα στην Αλεξανδρούπολη»

Ο κεντρικός του Εθνικού και πρώην του Ολυμπιακού, Γιώργος Παπάζογλου, μιλάει για τη νίκη της ομάδας του Εβρου απέναντι στους «ερυθρόλευκους»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ



Πέρυσι πανηγύρισε δύο τίτλους με τη φανέλα του Ολυμπιακού, φέτος, από αντίπαλο στρατόπεδο πια, πανηγύρισε τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, φορώντας τη φανέλα του Εθνικού.
Ο έμπειρος κεντρικός της ομάδας της Αλεξανδρούπολης, Γιώργος Παπάζογλου, μίλησε στο Onsports για την επιτυχία του Εθνικού:

Ήταν περίεργο το αίσθημα όταν πρωτομπήκες στο ματς;
«Ένιωσα λίγο περίεργα όταν μπήκα αρχικά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά μετά το σφύριγμα του διαιτητή όλα… μπήκαν στη θέση τους. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν η νίκη της ομάδας μου».

Πότε άλλαξε το παιχνίδι υπέρ του Εθνικού;
«Στα μέσα του 2ου σετ αντιδράσαμε και πιέσαμε όσο μπορούσαμε. Από τη στιγμή που προηγηθήκαμε και ανατρέψαμε την κατάσταση, άλλαξε η ψυχολογία μας και εκεί πλέον φάνηκε ότι ο Ολυμπιακός δεν άντεξε».

Θα σας βοηθήσει ψυχολογικά αυτό το αποτέλεσμα για τη συνέχεια;
«Φυσικά, αυτή η νίκη θα μας δώσει ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ειδικά τα νέα παιδιά της ομάδας έχουν ανάγκη από τέτοια αποτελέσματα».

Θα χαρακτήριζες το αποτέλεσμα έκπληξη;
«Δε θα το έλεγα έκπληξη, αφού πλέον οι διαφορές των ομάδων της Α1 δεν είναι τόσο μεγάλες. Παλιά γινόταν μία τέτοια νίκη σε ολόκληρη την αγωνιστική περίοδο, τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει. Πιστεύω ότι οι θεωρητικά μεγάλες ομάδες, τα φαβορί του πρωταθλήματος, θα αντιμετωπίσουν γενικά δυσκολίες, θα τα βρίσκουν σκούρα αν δεν είναι 100% έτοιμοι. Όσο για τον Εθνικό, μέσα στην έδρα μας, όποια ομάδα κερδίσει, θα κερδίσει δύσκολα. Ο κόσμος ελπίζω να είναι δίπλα μας, όπως ήταν με τον Ολυμπιακό».

Θεωρείς ότι η προτελευταία φάση του αγώνα, το σερβίς του Νοβότνι, έκρινε το αποτέλεσμα;
«Τελικά φάνηκε ότι το σερβίς ήταν μέσα, η μπάλα πήρε μια περίεργη πορεία. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο Νοβότνι μου είπε ότι η μπάλα ήταν μέσα. Μπορεί να έγειρε η πλάστιγγα υπέρ μας, μπορεί όμως να παίρναμε τη νίκη ακόμα κι αν δινόταν πόντος υπέρ του Ολυμπιακού. Σίγουρα είναι μία φάση σε καθοριστικό σημείο, εκ των υστέρων, όμως, μπορούμε να πούμε πολλά, αλλά μόνο στη θεωρία».


Πηγή:  http://www.onsports.gr/