Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Τσεκάρει τον Μαρσελίνιο της Ξάνθης τουρκική ομάδα

Ο βιρτουόζος βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής με τρία γκολ σε πέντε ματς κλέβει την παράσταση, αποτελεί τον mvp της Skoda αλλά προκαλεί και το ενδιαφέρον των γειτόνων
        ΠΟΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ;

Τσεκάρει Μαρσελίνιο η Μανίσασπορ!            

Εάν γινόταν ένας άτυπος διαγωνισμός στην Ξάνθη για τον τίτλο του ΜVP (με βάση το δείγμα των πέντε επίσημων αγώνων) τότε το βραβείο θα κατέληγε με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς δεύτερη κουβέντα στον Μαρσελίνιο.

Το συγκρότημα του Μαρίνου Ουζουνίδη παρουσιάζει εξαιρετική εικόνα στην εκκίνηση του πρωταθλήματος και ένας εκ των πρωταγωνιστών είναι ο 24χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, ο οποίος έχει βαλθεί να ανεβάσει θεαματικά την μετοχή του στο χρηματιστήριο.

Ο βιρτουόζος ποδοσφαιριστής με τρία γκολ σε πέντε ματς κλέβει την παράσταση και κάνει τους ανθρώπους της Skoda να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, όχι μόνο ασφαλώς για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρει στο αγωνιστικό σκέλος.

Μην ξεχνάμε ότι ο «μάγος» της Skoda αποτελεί ένα από τα πολυτιμότερα έμψυχα περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου και ο Χρήστος Πανόπουλος δεν περιμένει τον δει να βγαίνει στην… σύνταξη κλείνοντας την καριέρα του στην ακριτική ΠΑΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Onsports, εκτός από το φιλολογικό ενδιαφέρον που έχουν εκδηλώσει κατά καιρούς κάποιες ελληνικές ομάδες, το τελευταίο διάστημα το όνομα του ποδοσφαιριστή κουβεντιάζεται αρκετά και στην… γειτονιά μας και συγκεκριμένα στην Τουρκία.

Παρεμπιπτόντως, οι γείτονες πήραν γεύση από τον Μαρσελίνιο στο φιλικό παιχνίδι που έλαβε χώρα τον Αύγουστο στα Πηγάδια μεταξύ της Ξάνθης και της Μανίσασπορ.


Πηγή:  http://www.onsports.gr/