Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Η Θρακιώτισσα που θρηνεί για τον θάνατο του Νίκου Γιγουρτάκη

Βγήκε στα κανάλια και δήλωσε συγκλονισμένη για την απώλεια του νεαρού επιχειρηματία, ιδιοκτήτη νυχτερινών κέντρων, πασίγνωστου μπον βιβέρ στην νυχτερινή Αθήνα και με πολλές κατακτήσεις στο γυναικείο φύλο, που πέθανε σε ηλικία μόλις 30 ετών         ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ




Σε ηλικία μόλις 30 ετών έφυγε από την ζωή ο νεαρός επιχειρηματίας Νίκος Γιγουρτάκης, που πολλοί τον αποκαλούσαν ως τον «Ντέιβιντ Μπέκαμ της Ελλάδας», καθώς θεωρούνταν ως ένας από τους πιο γνωστούς και περιζήτητους μπον βιβέρ της Αθήνας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Νίκος Γιγουρτάκης, που δραστηριοποιούνταν σε νυχτερινά κέντρα, έφυγε από την ζωή μάλλον από ανακοπή καρδιάς.

Ο Νίκος Γιγουρτάκης γεννήθηκε το 1981 και είχε πάρει δίπλωμα στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων από το West Minister University. Λάτρης της καλής ζωής, θεωρείτο από τους πιο περιζήτητους ζεν πρεμιέ της Αθήνας. Κατά καιρούς του είχαν αποδοθεί σχέσεις με γνωστές καλλιτέχνιδες και μοντέλα, όπως η Χριστίνα Κολέτσα, η Έφη Κυριάκου και η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον 30χρονο άρχισε χθες περίπου στις τέσσερις τα ξημερώματα και ενώ βρισκόταν με την σύντροφό του στο μαγαζί που διατηρεί η οικογένειά του στη λεωφόρο Συγγρού. Ξαφνικά αισθάνθηκε δισφορία και έντονο πόνο στο στήθος και ζήτησε από τη φίλη του να επιστρέψουν σπίτι. Η κατάσταση επιδεινώθηκε ραγδαία και ο Νίκος Γιγουρτάκης μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου έσβησε λίγο πριν τις έξι το πρωϊ.

Δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά του ο συνθέτης Μάνος Ψαλτάκης όταν άκουσε την θλιβερή είδηση, για αυτό και έσπευσε ο ίδιος να πάρει τηλέφωνο στο Ασκληπιείο της Βούλας για να την επιβεβαιώσει. Άλλωστε, την προηγούμενη ημέρα ήταν μαζί του, έδειχνε ακμαίος και υγιής και τίποτα δεν προμήνυε το μεγάλο κακό. Συγκλονισμένες ήταν και οι τραγουδίστριες Ελενα Γκρέκου και Χριστίνα Παπαμιχαήλ, προσωπικές του φίλες που κατά καιρούς είχαν συνεργαστεί με νυχτερινά κέντρα της οικογένειάς του.

Σοκ έπαθε και ο μπασκετμπολίστας Φώτης Βασιλόπουλος, επίσης προσωπικός φίλος του νεαρού επιχειρηματία, που μίλησε στην εκπομπή «Made in Star» και ξύπνησε το πρωί από ένα τηλεφώνημα μαθαίνοντας αυτό το θλιβερό μαντάτο και μη μπορώντας να το πιστέψει. Ανάλογα είπε και η Εύα Λάσκαρη, που στην ίδια εκπομπή χαρακτήρισε τον θάνατό του Νίκου Γιγουρτάκη «ύποπτο», ενώ συγκλονισμένος εμφανίστηκε και ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Βασίλειος Κωστέτσος όπως και ο επιστήθιος φίλος ου Χάρης Βαφειάς.

Συγκλονισμένη από τον χαμό του Νίκου Γιγουρτάκη εμφανίστηκαν ακόμα οι τραγουδιστές Πέτρος Ίμβριος και Χάρης Ακριτίδης, η Σάσα Μπάστα αλλά και η Μαρία Καρλάκη, ενώ όπως είπαν δικοί του άνθρωποι που διασκέδαζαν μαζί του το βράδυ της Τρίτης, ο ίδιος τους είχε εκμυστηρευθεί ότι ένιωθε πόνους στο στήθος και την πλάτη αλλά ουδείς περίμενε αυτήν την εξέλιξη.

Χαμός έχει γίνει στο facebook από μηνύματα φίλων και γνωστών του, που εύχονται "καλό ταξίδι" και "RIP" στο νεαρό επιχειρηματία. Συγγενείς και φίλοι σπεύδουν από το μεσημέρι, με το που έγινε γνωστή η είδηση, στο σπίτι της οικογένειας, για να συλλυπηθούν τους δικούς του ανθρώπους, που αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που τους συνέβη. Τραγική φιγούρα ο πατέρας του, που είχε καταφέρει να φτιάξει μια μικρή αυτοκρατορία αλλά έχει πλέον χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του...


Πηγή:  http://www.star.gr/