Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Χατζηνικολάου στον Λαμπάκη: δήμαρχε, τα κάνατε μπάχαλο!!!

Αναλυτικά οι εξηγήσεις που έδωσε στην ραδιοφωνική εκπομπή του γνωστού εβρίτη δημοσιογράφου ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης για τις δηλώσεις περί ανεξάρτητης Θράκης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ



Και τι δεν είπε το πρωί στη ραδιοφωνική του εκπομπή στο Real FM ο Νίκος Χατζηνικολάου στο Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη. Αφορμή ήταν η δήλωση του δημάρχου Αλεξανδρούπολης περί ανεξάρτητου στίγματος στο χάρτη, αλλά και όσα επανέλαβε στη ραδιοφωνική του συνέντευξη.

«Αυτά που είπα είναι αυτά που πιστεύω ότι είναι η απόλυτη αλήθεια» σχολίασε από την πλευρά του ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης στη ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real FM απαντώντας στην κριτική που του γίνεται για τις δηλώσεις του. Στην εκπομπή ήταν παρόν και ο Αντώνης Δελατόλας, εκδότης της εφημερίδας "Ποντίκι¨".

«Προσπαθώ να δημιουργήσω τη δυναμική για να μας προσέξει η Αθήνα και να αναδείξω τον πολύπαθο αυτό τόπο. Δεν είπα θα την κάνω εγώ ανεξάρτητη. Είπα ότι η εγκατάλειψη από την Αθήνα θα την κάνει ανεξάρτητη από τις ξένες δυνάμεις μέσω της οικονομικής υποδούλωσης» σχολίασε ο κ. Λαμπάκης παίρνοντας θέση για όσα είπε περί «ανεξάρτητης Θράκης».

«Θέλω να εστιάσω στο ότι θα χάσουμε τη Θράκη. Με όσα είπα εννοώ ότι επιβουλεύονται τη Θράκη λόγω εγκατάλειψης. Για τα περί "ανάμεσα σε δύο χώρες" αναφερόμουν στη Βουλγαρία και την Τουρκία» διευκρίνισε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης.

Από την πλευρά του, ο έμπειρος δημοσιογράφος (ο οποίος έχει γεννηθεί στην Αλεξανδρούπολη) τόνισε με κάθε τόνο ότι είναι Εβρίτης ενώ στο τέλος χαρακτήρισε επαρκείς τις διευκρινήσεις Λαμπάκη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κε Λαμπάκη, τα γυρίζετε. Αλλά χαίρομαι που το κάνετε. Εγώ γι’ αυτό σας έβγαλα στον αέρα».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

.