Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Τιμήθηκε ο Μπανιώτης από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση γνωριμίας με τους αθλητές, ενώ ο Κομοτηναίος άλτης του ύψους μίλησε και μοίρασε αυτόγραφα

       ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η προγραμματισμένη συνάντηση ενημέρωσης και γνωριμίας, του ΔΣ και των προπονητών του ιστορικού τμήματος στίβου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με τους αθλητές και τους γονείς τους, καθώς και τους φίλους του τμήματος. Η εκδήλωση έγινε στο Πολυκοινωνικό Κέντρο (ΚΕΠΑΚΥ) του Δήμου Αλεξανδρούπολης και τίμησε με την παρουσία του ο Κομοτηναίος διεθνής Άλτης του ύψους Κώστας Μπανιώτης ο οποίος μίλησε και μοίρασε αυτόγραφα στους αθλητές.
Σε μια ιδιαίτερα εκπαιδευτική ομιλία o Μπανιώτης αναφέρθηκε στην υψηλή θέση που πρέπει να έχει ο αθλητισμός γενικά στην κοινωνία και ειδικά στην Ελληνική, μιας και βρίσκεται στo DNA του Έλληνα, από τους αρχαίους μας ακόμη προγόνους. Ζήτησε από τα παιδιά να κρατάνε ψηλά το όνειρο τους και να προσπαθούν να το επιτύχουν, καθώς και από τους γονείς να στηρίζουν τις προσπάθειες τους. Μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον Εθνικό λόγω της ύπαρξης εκεί των προηγούμενων προπονητών του Μητηλέτση και Δαστερίδη και υποσχέθηκε στο να βοηθήσει να πραγματοποιηθεί ένας μεγάλος αγώνας άλματος σε ύψος στην Αλεξ/πολη.
Ο πρόεδρος του τμήματος Σταύρος Τζωίδης μίλησε για τα επιτεύγματα της προηγούμενης χρονιάς και για τις προγραμματισμένες δραστηριότητες της χρονιάς που ξεκίνησε. Ευχαρίστησε τους γονείς για την δημιουργία ενός συνεχούς διαύλου επικοινωνίας με τη διοίκηση και τους προπονητές, τόνισε τις προσπάθειες του τμήματος για παροχή κοινωνικών και όχι μόνο αθλητικών υπηρεσιών και φυσικά παρουσίασε τους προπονητές και τη νέα διοίκηση του τμήματος.


Στη συνέχεια προσκεκλημένοι ομιλητές ανέπτυξαν ειδικά θέματα:

Ο παιδοψυχίατρος Αναστάσιος Αποστολίδης μίλησε για τη θετική επίπτωση του αθλητισμού στη ψυχική υγεία μικρών και μεγάλων και μάλιστα στην σημερινή γκρίζα Ελληνική πραγματικότητα μπορεί ο αθλητισμός να αποδειχθεί ακόμη πιο απαραίτητος για τη ζωή μας.

 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/