Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Δίνει ευκαιρίες ο Ουζουνίδης


Το ενδεχόμενο να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής για το παιχνίδι με την Κέρκυρα, εξετάζει ο προπονητής της Ξάνθης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Το ενδεχόμενο να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής για το παιχνίδι με την Κέρκυρα, εξετάζει ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (1/11), συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ξάνθης για τον αγώνα της 9ης αγωνιστικής με την Κέρκυρα, ο οποίος μπορεί να χαρακτηριστεί και ως «τελικός» για τους Ακρίτες.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι δυσαρεστημένος από την παρουσία κάποιων παικτών του και στο παιχνίδι με τους «Φαίακες» εξετάζει το ενδεχόμενο να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πάρει πολλά λεπτά συμμετοχής.

Στα αγωνιστικά, η σημερινή (1/11) προπόνηση αφιερώθηκε κυρίως σε ασκήσεις τακτικής και άπαντες πλην του Σταύρου Σταθάκη, ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα.

Ο νεαρός αμυντικός είναι ο μοναδικός παίκτης της Ξάνθης που αντιμετωπίζει πρόβλημα και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με την Κέρκυρα είναι αμφίβολη.

.