Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Δωρεάν Ηλεκτρονικός Ιατρικός Φάκελος για όλους τους Δημότες από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης

Μία νέα υπηρεσία θα προσφέρει στους δημότες του ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Μία νέα υπηρεσία θα προσφέρει στους δημότες του ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων. Πρόκειται για τον ηλεκτρονικό Ιατρικό φάκελο, στον οποίο καταγράφεται το ιατρικό του κάθε πολίτη που θα τον προμηθευτεί. Η όλη προσπάθεια συντονίζεται από τον κ. Ζητάκη, ο οποίος ενημερώνει τους πολίτες με ανοιχτή επιστολή.

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για μια νέα πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα υπηρεσία που προσφέρει ήδη ο Δήμος μας σε όλους σας σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας. Η υπηρεσία αυτή αφορά τη ΔΩΡΕΑΝ δημιουργία Ηλεκτρονικού Ιατρικού Φακέλου από όσους δημότες μας το επιθυμούν και το ζητήσουν μέχρι το τέλος του χρόνου (31/12/2011). Με την υπηρεσία αυτή θα μπορείτε να έχετε διαθέσιμο δια βίου, όπου και όποτε χρειαστεί τον προσωπικό σας ηλεκτρονικό ιατρικό φάκελο, με ασφαλή τρόπο αποθήκευσης και ελέγχου πρόσβασης, καταχωρώντας εκεί τα ιατρικά σας δεδομένα. Επιπλέον, θα μπορείτε να δίνετε πρόσβαση με ασφάλεια στους προσωπικούς σας γιατρούς, ή να την αφαιρείτε.


Το έντυπο αίτησης παρέχεται στους ενδιαφερόμενους:

- Από το Γραφείο Αντιδημάρχου Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης (Λ. Δημοκρατίας 306, 2ος όροφος)

- Ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (www.ddy.gr), όπου υπάρχει σχετικός σύνδεσμος και στην συνέχεια αποστέλλεται ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: info@ddy.gr ή μέσω FAX: 213-2031950

Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση. Τηλ.: 6972243245


Με εκτίμηση

Παναγιώτης Ζητάκης Δημοτικός Σύμβουλος

Αναπληρωτής Γ.Γ. Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας