Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Οταν ο Γεροντόπουλος ασχολούνταν με την μαφία του ποδοσφαίρου

Μια ερώτηση του Εβρίτη όταν ήταν βουλευτής, που δεν απαντήθηκε ποτέ και μπήκε στο αρχείο

    ΘYΜHΘΕΙΤΕ ΤΗΝ

Τον Μάρτιο του 2008 ο τότε βουλευτής της Ν.Δ. και σήμερα επιτελικό στέλεχος του Σαμαρά, Άκης Γεροντόπουλος υπέβαλε ερώτηση στη Βουλή προς τους υπουργούς Εσωτερικών, Δικαιοσύνης και Πολιτισμού για μια περίεργη εγκληματική ενέργεια.

Δέκα ημέρες νωρίτερα και συγκεκριμένα την παραμονή του αγώνα Ηλυσιακού – Παναιτωλικού , το πούλμαν που μετέφερε σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας τους ποδοσφαιριστές της φιλοξενούμενης ομάδας είχε δεχτεί επίθεση από αγνώστους οι οποίοι το «γάζωσαν» κυριολεκτικά με σφαίρες.

Παρά τις συστάσεις των συναδέλφων του βουλευτών («πού πάς να μπλέξεις με τη μαφία του ποδοσφαίρου») ο Γεροντόπουλος έκανε την ερώτηση παρατηρώντας ότι είχε παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα από το συμβάν και η Αστυνομία δεν είχε συντάξει καν πόρισμα.

Οι αρμόδιοι υπουργοί του απάντησαν ότι θα πράξουν τα δέοντα αλλά εξίσου … αρμοδίως η υπόθεση τέθηκε στο αρχείο από την Αστυνομία.

Τώρα εκδόθηκαν εντάλματα εναντίον μερικών από αυτούς οι οποίοι όχι απλώς ήταν γνωστοί από τότε αλλά και καλύπτονταν για τις ενέργειες τους.

.