Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Βίντεο - ντοκουμέντο: όταν ο Καρατζαφέρης ζητούσε ο Εφραίμ να μπει στην φυλακή

Σήμερα ο "κολοτούμπας" πρόεδρος του ΛΑΟΣ εμφανίζεται ως ένας από τους βασικότερους υπεραπιστές του ηγουμένου της Μονής Βατοπεδίου

      ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Την άποψη ότι η απόφαση για την προφυλάκιση του ηγουμένου Εφραίμ είναι «εξόφθαλμα παράλογη» εξέφρασε το πρωί της Τετάρτης ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.


Ο κ. Καρατζαφέρης άφησε αιχμές κατά της Δικαιοσύνης, επισημαίνοντας ότι «αν η Δικαιοσύνη έδειχνε την ίδια πρεμούρα που έδειξε για τον Εφραίμ και για άλλους, πολλοί από τους ισχυρούς αυτού του τόπου θα είχαν οδηγηθεί στον Κορυδαλλό».

«Μην κοροϊδευόμαστε δεν νομίζω ότι δεν υπήρξαν δικαστές που δεν επηρεάστηκαν από κάποια πράγματα» πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο Γ.Καρατζαφέρης αναρωτήθηκε: «Είναι ύποπτος φυγής ο Εφραίμ; Ήταν στη Ρωσία και ήρθε. Με ποιον θα κάνει παρόμοια εγκλήματα; Να ψάξουμε γιατί είναι εξόφθαλμα παράλογη η δικαστική απόφαση. Πάρα πολλοί εξυπηρετούνται όπως το ΠΑΣΟΚ».

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δήλωσε ότι η δικαστική περιπέτεια Εφραίμ προκαλεί ρήγμα στις διπλωματικές σχέσεις με τη Μόσχα. «Έκανα μεγάλη προσπάθεια να φέρω κοντά το Κρεμλίνο, τώρα εξαφανίστηκε. Είναι χαστούκι στο πρόσωπο του Πούτιν η ιστορία με τον Εφραίμ» είπε.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Τρίτη, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης είχε ζητήσει την παραίτηση του υφυπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Πεταλωτή.

Πάντως, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, ο Γ. καρατζαφέρης δεν ήταν πάντα υπέρ του Εφραίμ. Κάποτε ήταν από τους βασικούς κατηγόρους του και ζητούσε να μεπισ την φυλακή