Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Ντέρμπι απόψε στο κλειστό της Αλεξανδρούπολης

Την Λαμία υποδέχεται ο Εθνικός στην (εμβόλιμη) πλήρη αγωνιστική που έχει σήμερα και αύριο για την Α1 Κατηγορία Βόλεϊ

     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Να επανέλθει στις νίκες μετά από δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα θέλει ο Εθνικός. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης θέλει να κλείσει με χαρά μια πετυχημένη χρονιά και αυτό θα γίνει εάν καταφέρει να φτάσει στη νίκη με αντίπαλο την πάντα δυνατή Λαμία, την οποία αντιμετωπίζει την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου στις 7μμμ στο κλειστό γυμναστήριο της πρωτεύουσας του Έβρου.


Εθνικός και Λαμία μοιράζονται την Πέμπτη θέση έχοντας από 11 βαθμούς, γεγονός ότι αναμένεται ένα σπουδαίο παιχνίδι από δυο ισοδύναμες ομάδες. Η Λαμία προέρχεται από μια σπουδαία πρόκριση στην Ευρώπη κόντρα στην Μπούντουτσνοστ του Μαυροβουνίου. Αντίθετα, ο Εθνικός μετρά δυο σερί ήττες στο ται μπρέικ από Παμβοχαϊκό και Άρη, ενώ στην Αλεξανδρούπολη ο απολογισμός δεν είναι καλός.

Οι δυο αντίπαλοι θα επιζητήσουν τη νίκη που θα τους δώσει άλλον αέρα για τη συνέχεια. «Θέλουμε διακαώς να επιστρέψουμε στις επιτυχίες και να βάλουμε τέλος στα χαμένα τάι μπρέικ. Η Λαμία δεν είναι δυνατή ομάδα αλλά έχουμε δείξει ότι μπορούμε να χτυπήσουμε κάθε αντίπαλο. Στόχος μας να πάρουμε τη νίκη και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που τον περιμένουμε νε έρθει στο γήπεδο για να μας βοηθήσει» σημειώνουν οι άνθρωποι της ομάδας της Αλεξανδρούπολης.

«Είμαστε σε καλή κατάσταση και θέλουμε να κλείσουμε το 2011 με μια νίκη σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Φέτος έχουμε αποδείξει ότι είμαστε πολύ δυνατοί στην έδρα μας και με τη βοήθεια του κόσμου πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε», τόνισε ο διεθνής ακραίος των γηπεδούχων Ανέστης Δαλακούρας. Ο Εθνικός δεν έχει προβλήματα σε αντίθεση με την Λαμία, όπου ο Πέταρ Τσούροβιτς ναι μεν ακολούθησε την αποστολή, αλλά δύσκολα θα μπορέσει να αγωνιστεί.

«Ο Εθνικός και φέτος είναι πολύ καλός, με πολύ δυνατή έδρα και σίγουρα θα είναι ένα πολύ αμφίρροπο ματς. Η παράδοση δεν παίζει κανένα ρόλο αφού κάθε χρόνο οι ομάδες παρουσιάζονται με διαφορετικό πρόσωπο», τόνισε από την πλευρά του ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος.


Το πρόγραμμα και οι διαιτητές και οι Κομισάριοι της 9ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012:

Τετάρτη 28/12

18:00 Ολυμπιακός - ΕΑ Πατρών: Γεωργουλέας - Μουλά Λ. (Αν. Αττικής & Αθηνών), Κομισάριος: Ανδρονικίδης

19:00 Εθνικό Αλεξ/πολης - Γ.Σ. Λαμία: Ράπτης (Αν. Αττικής & Αθηνών), Τζεπκινλής (Θράκης) Κομισάριος: Δόγαρης

19:00 ΑΟ Κηφισιάς - ΓΣ Ηρακλής: Πανούτσος (Αρτας), Μυλωνάκης (Αν. Αττικής & Αθηνών), Κομισάριος: Βασιλειάδης

19:00 Α.Ο. Φοίνικας Σύρου - ΓΑΣ Παμβοχαϊκός: Γεροθόδωρος (Αν. Αττικής & Αθηνών), Θεμελής (Θεσσαλίας), Κομισάριος: Ιορδανίδης

Πέμπτη 29/12

19:00 Απόλλων Καλαμαριάς - Παναθηναϊκός: Γεωργιάδης, Αμασιάδης (Βορ. Ελλάδος-Θεσσαλονίκης), Κομισάριος: Λαδάς

19:00 ΠΑΟΚ - Α.Σ. Άρης: Καραμπέτσος (Αν. Αττικής & Αθηνών) Καραμπαλάσης (Βορ. Ελλάδος-Θεσσαλονίκης), Κομισάριος: Κάλλης

 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/