Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Στη Γενισέα για... τάβλι και εγκρίσεις ο Κώστας Σκανδαλίδης

Βρέθηκε εκεί το μεσημέρι της Τρίτης ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης παρέα με Ξυνίδη, Γιαννακίδη, Δριβελέγκα και Καραλίδη

     ΚΕΡΔΙΣΕ Ή ΕΧΑΣΕ;

Στη Γενισέα βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Σκανδαλίδης.

Όπως ανέφερε και ο Δήμαρχος Αβδήρων Βασίλης Τσολακίδης, η επίσκεψη του Κώστα Σκανδαλίδη στην έδρα του Δήμου, ήταν αυθόρμητη και τη ζήτησε ο ίδιος, ενώ μαζί του βρέθηκε στο καφενείο του χωριού βρέθηκαν ο Αν. Υπουργός Ανάπτυξης Σωκράτης Ξυνίδης, ο Υφπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Δριβελέγκας, ο Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Φώτης Καραλίδης.

Στο καφενείο του χωριού τους υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Βασίλης Τσολακίδης, ενώ κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, τόσο ο Υπουργός Κώστας Σκανδαλίδη, όσο και ο Σωκράτης Ξυνίδης με τον Γιάννη Δριβελέγκα, αντάλλαξαν απόψεις με τους φορείς αλλά και τους αγρότες της περιοχής για ζητήματα που τους απασχολούν. Μάλιστα ο Κώστας Σκανδαλίδης αφιέρωσε αρκετή ώρα παίζοντας τάβλι και συζητώντας με κάτοικο της περιοχής. Πάντως, από την επίσκεψη προέκυψαν θετικές εξελίξεις, όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Βασίλης Τσολακίδης.


Εγκρίσεις και θετικές υποσχέσεις από Σκανδαλίδη

Πιο αναλυτικά, όπως έγινε γνωστό τα 4 έργα που έχει υποβάλλει ο Δήμος Αβδήρωn για αναπλάσεις σε 4 οικισμούς, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα εγκρίνει τα παράλληλα έργα του αναδασμού, ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ. Σε ότι αφορά στο σταθμό Γεωργικής Έρευνας που υπάρχει στη διασταύρωση του Κουτσού, υπάρχει η βούληση του Υπουργείου προκειμένου να αξιολογήσει θετικά την πρόταση που θα υποβάλλει ο Δήμος Αβδήρων για την παραχώρηση του συγκεκριμένου κτιρίου και της γύρω έκτασης.


Τάβλι πριν από το Πολιτικό Συμβούλιο

Όπως διαπιστώθηκε, ο Υπουργός Κώστας Σκανδαλίδης έχασε, τελικά, την παρτίδα τάβλι, που έπαιξε στο καφενείο της Γενησέας, ενώ στη δέχθηκε αρκετά πειράγματα, τόσο από τον Άρη Γιαννακίδη όσο και από το Σωκράτη Ξυνίδη, λίγο πριν τη διεξαγωγή του κρίσιμου Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

 
Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/