Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Τα "έψαλλαν" και στον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης

Ευχές άκουσε μαζί με το "αρχιμηνιά κι αρχιχρονιά" ο Ευάγγελος Λαμπάκης

ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ
ΑΚΟΥΣΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ
ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ;

Τα Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς δέχτηκε στο γραφείο του το πρωί της Παρασκευής και του Σαββάτου 30 και 31 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης, από στρατιωτικές μονάδες και συλλόγους της πόλης και αντάλλαξε μαζί τους ευχές και κεράσματα. Τα Κάλαντα άκουσαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Οικονομικών, κ. Χρυσόστομος Ξανθόπουλος, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, κ. Αντώνης Βαμβακερός, Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Χρήστος Γερακόπουλος και ο δημοτικός σύμβουλος, κ. Σάββας Σεφεριάδης.

Συγκεκριμένα, τον δήμαρχο επισκέφτηκαν η στρατιωτική μπάντα της ΧΙΙ Μεραρχίας Πεζικού, η χορωδία της 23ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας, η Φιλαρμονική του Δήμου Αλεξανδρούπολης και ο Ποντιακός Σύλλογος Φερών.

Ο κ. Λαμπάκης δέχτηκε με πολύ μεγάλη χαρά και συγκίνηση τις γιορτινές μελωδίες και ευχήθηκε σε όλους ολόψυχα ευτυχισμένο το Νέο Έτος με υγεία, δύναμη, κουράγιο και δημιουργικότητα. Παράλληλα προέτρεψε όλους του πολίτες να συντηρούν τα ιδιαίτερα έθιμα και τις παραδόσεις του τόπου τους, ειδικά σε αυτήν την δύσκολη χρονική περίοδο για τη χώρα, καθώς αποτελούν τόσο πηγή δύναμης και έμπνευσης όσο και διέξοδο από τα άγχη και τα προβλήματα του καθημερινού αγώνα.

.