Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Η επίσκεψη Γιαννακίδη και Νικολάου στην Ορεστιάδα

Ο περιφερειάρχης ΑΜ-Θ και η αντιπεριφερειάρχης Εβρου βρέθηκαν χθες στην βορειότερη πόλη της χώρας ενόψει της Πρωτοχρονιάς

    ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Επίσκεψη στην Ορεστιάδα πραγματοποίησαν χτες, Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2011, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης κ. Άρης Γιαννακίδης και η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Γεωργία Νικολάου – Μαυρανεζούλη.

Συγκεκριμένα, επισκέφθηκαν την Τράπεζα Αγάπης για άπορα άτομα που λειτουργεί εδώ και τέσσερα χρόνια σε χώρο απέναντι από τον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στην Ορεστιάδα και ενημερώθηκαν από τις εθελόντριες γυναίκες για το κοινωνικό έργο που επιτελούν. Σαράντα γυναίκες, προσφέροντας εθελοντικά χρόνο και μεράκι, μαγειρεύουν καθημερινά για 60 άτομα, ενώ παρέχουν τρόφιμα, σε μηνιαία βάση, σε 15 οικογένειες.

Η κα Νικολάου δήλωσε σχετικά «Επισκεφθήκαμε σήμερα την Τράπεζα Αγάπης και πραγματικά εισπράξαμε αγάπη για αυτές τις Άγιες μέρες που έρχονται. Μια ομάδα 40 γυναικών, τις βλέπουμε να προσφέρουν με πολλή αγάπη από τον πολύτιμό τους χρόνο για να δώσουν αυτό που χρειάζεται σήμερα ο άνθρωπος που έχει κάποιο πρόβλημα. Με την πεποίθηση ότι αξίζουμε κάτι καλύτερο όλοι μας, η ελπίδα είναι περισσότερο επίκαιρη και επιτακτική από κάθε άλλη φορά, εύχομαι Χρόνια Πολλά σε όλους, να περάσουμε ήσυχα αυτές τις μέρες κι ελπίζω ότι ο καινούργιος χρόνος θα μας φέρει κάτι καλύτερο.»

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν την αγορά της πόλης όπου συνομίλησαν με καταστηματάρχες και πολίτες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, και αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά.

Μετέβησαν, επίσης, στο χωριό Ρίζια, στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου, και επέβλεψαν του σημείου όπου θα κατασκευαστεί αίθουσα πολλαπλών χρήσεων.

Τέλος, η κ. Νικολάου επισκέφθηκε τις Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου στην Ορεστιάδα και αντάλλαξε ευχές με τους υπαλλήλους.

.