Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Ανέβηκε στην Ξάνθη αυτές τις μέρες η Εμινέ Γεσήρ

Η πρώτη μουσουλμάνα Playgirl στην χώρα μας, που θα είναι βασίλισσα του καρναβαλιού για το 2012, εκμεταλλεύθηκε την εορταστική περίοδο και ανέβηκε στα πάτρια εδάφη

     ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ



Στην Ξάνθη για τις μέρες των εορτών βρέθηκε η επόμενη βασίλισσα του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού Εμινέ Γεσίρ.

Η νεαρή φοιτήτρια και μοντέλο επισκέφθηκε αρχικά τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Τσεγγελίδη, τον οποίο ευχαρίστησε για την πρότασή του να είναι αυτή η βασίλισσα του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού ενώ την Πέμπτη συναντήθηκε με το Δήμαρχο Ξάνθης Μιχάλη Στυλιανίδη και τον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού, Μανώλη Φανουράκη, τους οποίους και ευχαρίστησε.

Στην τηλεοπτική της συνέντευξη στο XanthiPress.gr και το Κανάλι 6, η νεαρή ξανθιώτισσα, χαρακτήρισε μεγάλη τιμή για την ίδια το γεγονός ότι θα επιστρέψει στην πόλη της και θα είναι η βασίλισσα του θεσμού, τον οποίο αγαπά καθώς, όπως ανέφερε, παρελαύνει από πολύ μικρή και για πάρα πολλά χρόνια.

Όπως σημείωσε, μεταξύ άλλων, στις συζητήσεις και στη γνωριμία που είχε με τους υπεύθυνους του Δήμου, οι εντυπώσεις ήταν πολύ θετικές ενώ η πρωτοβουλία ανήκε στο Γιάννη Τσεγγελίδη, τον οποίο γνώριζε από παλιά, καθώς κατάγεται από τον πρώην Δήμο Σταυρούπολης. «Θα στηρίξω με όλη μου τη δύναμη το θεσμό του Καρναβαλιού», δήλωσε η όμορφη ξανθιώτισσα.