Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Όλοκληρώθηκε η καταμέτρηση με θρίαμβο Τοψίδη στο Επιμελητήριο Έβρου

Η καταμέτρηση των ψήφων για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα και η παράταξη "Επιχειρώντας το μέλλον" έχει σαφές προβάδισμα και πετυχαίνει αυτοδυναμία

      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Η καταμέτρηση των ψήφων για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο Επιμελητήριο Έβρου ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας. Μετά από την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων σε όλα τα τμήματα, η παράταξη "Επιχειρώντας το μέλλον" του Χριστόδουλου Τοψίδη, έχει σαφές προβάδισμα και πετυχαίνει μια μεγάλη νίκη.



Τα ανεπίσημα αποτελέσματα για το τμήμα υπηρεσιών έχουν ως εξής :

Επιχειρώντας το μέλλον - Χριστόδουλος Τοψίδης : 407

Ο Έβρος μπροστά - Κώστας Χατζηκωνσταντίνου : 238

Νέοι Επαγγελματικοί Ορίζοντες - Ελένη Ιντζεπελίδου : 135


Από την πρώτη κατανομή εκλέγονται οι Σωτήρης Ντούμπας και Νίκος Ραδιόγλου από την πλειοψηφούσα παράταξη και ο Μανόλης Βουκουρεσλής από την παράταξη Χατζηκωνσταντίνου.



Τα αποτελέσματα που μόλις πήραμε για το τμήμα μεταποίησης έχουν ως εξής :

Επιχειρώντας το μέλλον - Χριστόδουλος Τοψίδης : 513

Ο Έβρος μπροστά - Κώστας Χατζηκωνσταντίνου : 285

Νέοι Επαγγελματικοί Ορίζοντες - Ελένη Ιντζεπελίδου : 79


Προηγείται σε σταυρούς η Σοφία Λαμπάκη με 126 και ακολουθούν οι Μπαχαρίδης, Σαρδάνης και Κεβρεκίδης από τον συνδυασμό Τοψίδη και οι κύριοι Χρυσόπουλος, Αετόπουλος, Παρασάκης και Παπαράδης από τον συνδυασμό Χατζηκωνσταντίνου.



Τα ανεπίσημα αποτελέσματα που πήραμε νωρίς το πρωί της Δευτέρας για το εμπορικό τμήμα έχουν ως εξής :

Επιχειρώντας το μέλλον - Χριστόδουλος Τοψίδης : 448

Ο Έβρος μπροστά - Κώστας Χατζηκωνσταντίνου : 314

Νέοι Επαγγελματικοί Ορίζοντες - Ελένη Ιντζεπελίδου : 149


Προηγούνται σε σταυρούς η Νίκη Μουχταρίδου, η Βίβιαν Κουρμπανιάν, ο κ. Παλιουργιώτης και ο κ. Μιχαηλίδης Στέλιος από τον συνδυασμό Τοψίδη, οι κύριοι Βαταμίδης, Μακρίδης και Τσιτάκης από τον συνδυασμό Χατζηκωνσταντίνου ενώ στο τμήμα αυτό η κυρία Ιντζεπελίδου καταλαμβάνει την μοναδική έδρα του συνδυασμού της !



Είναι δεδομένη η αυτοδυναμία του συνδυασμού "Επιχειρώντας το μέλλον" του Χριστόδουλου Τοψίδη και απομένει να οριστικοποιηθεί ο αριθμός των εδρών και η επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.



Πηγή:  http://www.thrakinews.gr/