Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Συναυλία αγάπης απόψε στην Αλεξανδρούπολη

Μεγάλη Συναυλία Αγάπης θα πραγματοποιηθεί από εθελοντές μουσικούς και τραγουδιστές της πόλης στο Δημοτικό Θέατρο

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ
ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΝ;


Μεγάλη Συναυλία Αγάπης θα πραγματοποιηθεί από εθελοντές μουσικούς και τραγουδιστές της πόλης μας, την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011, ώρα 20:30 στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης.

Ερμηνευτές: Καίτη Μακρή, Δημήτρης Λαζαρίδης, Ανδριάνα Γκουργκούνη, Τερέζα Λιανού

Η συναυλία περιλαμβάνει πλούσιο πρόγραμμα με ελαφρά, έντεχνη και λαϊκή ελληνική μουσική που θα ανοίξει με χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την Ορχήστρα Φίλων Ελαφράς Μουσικής του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Τα έσοδα από τα εισιτήρια για την φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση θα διατεθούν για την οικονομική συμπαράσταση σε νεαρό συμπολίτη μας που επέζησε από τροχαίο ατύχημα.

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με τη συμμετοχή σας την προσπάθειά μας αυτή. Η κοινωνική αλληλεγγύη δεν μπορεί να περιμένει, για πάντα, το αύριο. Η αγάπη δεν μπορεί να περιμένει να τη νιώσουμε κάπου, κάποτε στο μέλλον.

Η συναυλία διοργανώνεται από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου και την Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως.

Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ.

Διάθεση εισιτηρίων στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης, 1ος όροφος, Γραμματεία Δημάρχου, πληροφ. Δημ. Καρυπίδης 2551064173 και στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, Καραολή & Δημητρίου, ισόγειο τηλ. 2551357213 & 2551357214

.