Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Τέλος Ουέλινγκτον, Λιαπάκης και Αποστολίδης από τον Πανθρακικό!

Παρελθόν θα πρέπει να θεωρούνται από την ομάδα της Κομοτηνής οι Ουέλινγκτον, Λιαπάκης, αλλά και ο γκολκίπερ Αποστολίδης

   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Ημέρα σημαντικών αποφάσεων για το μέλλον αρκετών ποδοσφαιριστών ήταν η Τετάρτη (28/12) στον Πανθρακικό. Συγκεκριμένα, οι Γκονσάλβες Ουέλινγκτον, Μανώλης Λιαπάκης ενημερώθηκαν από τον προπονητή, Σάββα Παντελίδη ότι η συνεργασία τους με την ακριτική ομάδα δεν θα συνεχιστεί και αναζητούν ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Από τους «πράσινους» θα αποχωρήσει και ο τερματοφύλακας, Μανώλης Αποστολίδης. Ο 28χρονος τερματοφύλακας αναμενόταν να αποδεσμευτεί το προηγούμενο καλοκαίρι, κάτι που δεν έγινε και έτσι θα αποχωρήσει τώρα από τον Πανθρακικό. Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλες οι ομάδες της Ελλάδας, αλλά και οι πολλές επιλογές που έχει ο Σάββας Παντελίδης στην θέση του τερματοφύλακα, οδήγησαν τον 28χρονο γκολκίπερ στην πόρτα της εξόδου από τον σύλλογο της Θράκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αποστολίδης βρίσκεται σε συζητήσεις με την Καβάλα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, από τον Ιανουάριο θα ανήκει και πάλι στο έμψυχο δυναμικό των «Αργοναυτών». Αξίζει να θυμίσουμε, ότι ο έμπειρος τερματοφύλακας είχε παραχωρηθεί δανεικός στον Θερμαϊκό Θέρμης από την Καβάλα τη σεζόν 2009-10, ενώ πέρυσι συμπλήρωνε την τριάδα των τερματοφυλάκων, χωρίς ωστόσο να πάρει λεπτά συμμετοχής. Μάλιστα, ο παίκτης εξετάζει ακόμη και το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και να αγωνίζεται ερασιτεχνικά.

.