Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Στην Κομοτηνή ξεναγήθηκε ο νέος πρόξενος της Τουρκίας στην Θεσσαλονίκη

Εκανε περιήγηση με ξεναγό τον  Σαρνίτς και είδε ψευτομουφτήδες, τουρκική νεολαία και μέλη του DEB
     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Ο πρόξενος της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Θεσσαλονίκη Τουγρούλ Μπουλτεκίν στις 28 Δεκεμβρίου 2011 επισκέφθηκε τον πρόξενο της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς στο γραφείο του.

Μετά την συνάντηση εκεί, επισκέφτηκε την Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής όπου τον υποδέχτηκαν ο πρόεδρος της Κοράι Χασάν, ο πρόεδρος του κόμματος Φιλία-Ισότητα –Ειρήνη (DEB) Μουσταφά Αλή Τσαβούς, καθώς και ο Ερχάν Μολλά-πρόεδρος της Κοινότητας Νέων Επιστημόνων που δραστηριοποιείται υπό την στέγη του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης.

Αργότερα επισκέφτηκε την εκλεγμένη μουφτεία Κομοτηνής όπου έγινε δεκτός από τον βοηθό μουφτή Φεχίμ Αχμέτ και από εργαζόμενους της μουφτείας. Αργότερα ο Τουγρούλ Μπιλτεκίν και ο Μουσταφά Σάρνιτς επισκέφτηκαν την Εκπαιδευτική Εταιρία Μειονότητας Δυτικής Θράκης (BAKEŞ). Ο πρόεδρος της BAKEŞ Τζεμίλ Καμπζά ενημέρωσε σχετικά με τις προσπάθειες της εταιρείας. Επίσης ο πρόξενος της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Θεσσαλονίκη Τουγρούλ Μπουλτεκίν συναντήθηκε στα γραφεία της BAKEŞ και με τον ευρισκόμενο στην Κομοτηνή εκλεγμένο μουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε ενώ την ίδια μέρα επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη.



Πηγή:  http://tourkikanea.gr/